Video: Marieke Elsinga reageert overdreven op schokkend optreden I Can See Your Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga krijgt het flink te verduren in het programma I can see your Voice. Daarom houdt ze ook haar handen voor haar oren.

Marieke Elsinga is onderhand een klein beetje doof geworden. Dat kan ook niet anders met het kattengejank wat ze te verduren kreeg in het schokkende optreden van I can see your Voice. Het vermakelijke programma is weer terug voor de laatste aflevering en Marieke mag inderdaad weer meedoen met het panel. Maar achteraf gezien had ze daar misschien liever ‘nee’ op gezegd.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga is stiekem verliefd op deze BN’er
Marieke Elsinga geeft in video vrij schokkende reactie

Zoals je in de video kan zien is Marieke nogal geschokt door de zangeres in kwestie. Maar dat ze zo overdreven moet reageren op het optreden is ook weer een beetje ver gezocht. Natuurlijk is het gezang, als je het al dat mag noemen, niet fraai. Maar om nu gelijk een kandidaat die duidelijk flink haar best doet, uit te lachen, is ook zo gemeen.

Marieke verbaast zichzelf met haar gemene kant

Misschien dat Marieke ook zelf niet helemaal had verwacht dat ze zo overdreven zou reageren. Want ze gooit gelijk haar handen voor de mond, als ze door heeft wat haar reactie is. Haar reactie is dan ook wel een beetje ‘over the top’ in vergelijking met wat ze meestal doet.

Marieke heeft ongelooflijk veel zin in het programma

Zelf kan ze moeilijk wachten tot ze weer op de televisie te zien is. Marieke doet de laatste tijd relatief veel radio en weinig televisie. Tenminste, als je RTL Boulevard niet mee rekent natuurlijk. Daar is de prachtige brunette nog wel eens te zien in beeld, maar om dat nu hoogstaande televisie te noemen is ook een brug te ver.

De laatste aflevering van I can see your Voice belooft een knaller te worden

De laatste aflevering van I can see your Voice belooft weer een enorme knaller te worden. Marieke en haar panelleden hebben er in ieder geval enorm veel zin in. Met haar mede-panelleden aan haar zijde bereidt Marieke zich vast voor op een spannende, maar vooral hilarische avond.

Marieke is duidelijk de knapste van het programma

Alle kandidaten zijn misschien nog niet in beeld geweest, maar het is zeer sterk dat daar nog vrouwen bij zitten die kunnen tippen aan de schoonheid van Marieke Elsinga. De bloedmooie presentatrice is ‘one of a kind’. De productie van I can see your Voice mag dan ook in hun handjes knijpen met zo’n fijne dame. Marieke voegt gelijk een stukje humor en menselijkheid toe aan het programma.

Marieke moet eigenlijk veel vaker op televisie

Als de televisieoptredens van Marieke ook maar iets duidelijk maken, dan is het wel dat de prachtige brunette veel vaker op televisie moet komen. Zonder Marieke zijn programma’s als I can see your Voice namelijk een stuk minder interessant om naar te kijken. Dat is dan ook de kracht van Marieke.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!