Video: Marieke Elsinga deelt vies toiletverhaal in radiostudio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is de komende tijd even niet te vinden op de radio. Maar de verhalen uit de oude doos zijn ook de moeite waard. 

Iedereen mist Marieke Elsinga. De knappe presentatrice en radio-host zit momenteel thuis de gevolgen van een burn-out te ondergaan, maar hopelijk voelt ze zich snel weer goed genoeg om op de radio te verschijnen. Dankzij de Instagram van Q-Music is het nog wel mogelijk om jouw dagelijkse portie Marieke te krijgen. Daar worden namelijk allemaal filmpjes uit de oude doos door de redactie nog een keertje gedeeld. En op die manier krijg je nog genoeg te zien van Marieke Elsinga.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga geeft reden voor plotselinge verdwijning bij Qmusic

Marieke deelt bizar verhaal over toilet en twee euro munt

Marieke heeft weer een bijzonder verhaal te vertellen. Of ja, dat had ze te vertellen, aangezien de video alweer van even geleden is. Maar het is wel het onderwerp van gesprek sinds Q-Music de video weer online heeft gezet. Marieke had namelijk tijdens een concert even een plaspauze nodig. En daar vond ze een muntje van twee euro. Wat er toen gebeurde kan je allemaal in bovenstaande video zien, maar het is zeker een bijzonder verhaal en absoluut de moeite waard om nu nogmaals te delen. Marieke had de lachers op haar hand met deze vrolijke anekdote.

Marieke maakt foto van rustgevend moment in tuintje

Marieke moet de komende tijd dus rust houden van de dokter. Nu is de prachtige brunette daar eigenlijk alleen helemaal niet zo goed in. Dan maar geforceerd on je voortuin zitten en de krant lezen. De kat mag er ook nog wel naast voor het ultieme stukje ontspanning. Hopelijk helpt het Marieke om de komende tijd weer een beetje op te laden en zich klaar te maken voor al die mooie nieuwe momenten tijdens de Q-Music uitzendingen. Tot die tijd zal je het moeten doen met herhalingen, al zijn die ook helemaal niet zo erg om naar te luisteren. Er zitten namelijk best wel wat pareltjes tussen die nog niet eerder zo veel belicht zijn.
Marieke pakt even haar rust

Met de klachten van Marieke zal het nog wel even duren voordat je de beeldschone presentatrice zal zien in een nieuw programma of tijdens haar reguliere radio uitzendingen. De komende maanden zal Marieke zich maximaal moeten ontspannen en zo min mogelijk met werk bezig moeten zijn. Op zich is dat natuurlijk geen ramp. Marieke moet alleen gaan bedenken hoe ze al die tjd gaat opvullen, zonder dat het veel inspanning kost. Want het gevaar van te veel uitrusten is natuurlijk de verveling. Als je te lang niks hebt gedaan, dan kan je op een gegeven moment ook niet meer stilzitten en dat werkt juist averechts. Maar Marieke zal er ongetwijfeld uitkomen. Het is in ieder geval goed om te zien dat Marieke serieus voor zichzelf zorgt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!