Video: Marieke Elsinga betast zichzelf in radiostudio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga kan zichzelf niet meer bedwingen in de radiostudio van Q-Music en begint wild te bewegen en wrijven. En dat op camera!

Marieke Elsinga danst intiem met zichzelf voor camera

We weten ondertussen allemaal dat Marieke Elsinga zich helemaal thuis voelt in de studio van Q-Music. Samen met collega Mattie van der Valk praatten ze letterlijk over elk onderwerp en ze voeren regelmatig gekke acties uit. Toch lijkt het er nu een beetje op dat Marieke zich te vrij begint te voelen in de studio. Marieke schaamt zichzelf nergens meer voor want haar vreemde dansje wordt niet eens gefilmd door de ‘geheime’ camera’s achter de schermen. Nee, Marieke geeft een ware show weg met een gigantische camera en cameraman voor haar neus. Stijgen de zwangerschapshormonen soms naar haar hoofd? Op het filmpje is te zien dat Marieke aan het dansen is terwijl ze over haar baby buik wrijft en zwoel in de camera kijkt. Als afsluiter gooit de brunette haar armen ook nog in de lucht. Degene die het filmpje maakt is hard aan het lachen en zegt dat het echt niet kan wat Marieke doet. Onder de video staat dat de unieke beelden te zien zullen zijn bij RTL Boulevard.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga vertelt over spannende massage tussen haar benen

Marieke Elsinga krijgt wel erg bijzonder cadeau

Nu Marieke Elsinga hoogzwanger is, is het toch echt tijd voor de presentatrice om verlof te nemen. Waarschijnlijk vindt Marieke dit zelf ook best jammer want ze maakt de Q-Music ochtendshow altijd met veel enthousiasme. Toch is het natuurlijk de beste keuze om even rust te nemen nu de baby eraan komt. Marieke haar collega’s bij Q-Music vinden het ook erg jammer dat ze haar de komende tijd moeten gaan missen. Daarom besluiten ze Marieke een mooi afscheidscadeau te geven die ze goed kan gebruiken tijdens haar kraamperiode. Toch is het misschien niet helemaal wat ze had verwacht… Marieke krijgt namelijk een trui met de hoofden van haar collega’s erop. Niet één of twee, nee, de trui zit helemaal vol. Zo gaat Marieke haar collega’s in ieder geval niet vergeten. Marieke kijkt behoorlijk moeilijk op de foto met de trui, dus misschien moet ze er nog even aan wennen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga gaat los bij personeelsfeest

Het is een enerverende dag voor Marieke Elsinga want de bijzondere en leuke activiteiten blijven maar doorgaan. Zo is het in de avond tijd voor het personeelsfeest van Q-Music. Marieke deelt dat ze eerst in bussen worden opgehaald, en uiteraard zit Marieke volgens zichzelf in de allerleukste bus. Eenmaal aangekomen lijkt het erop dat het personeel lekker gaat borrelen. Uiteraard voor Marieke alleen maar alcoholvrije drankjes. Marieke staat gezellig met Annemarie Rozing en de twee delen ook een kamer. Waarschijnlijk zit er dus ook een hotelovernachting bij het team-uitje. Vervolgens zien we dat Marieke en Annemarie zich hebben omgekleed, Marieke gaat voor een little black dress en Annemarie voor rode hakken. Ook op het feest ziet het er erg gezellig uit, dus het is een geslaagde dag voor Marieke Elsinga.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Amber Brantsen kreeg baan bij Viaplay dankzij stiekeme ontmoeting in hotelkamer

Amber Brantsen blikt terug op een bijzondere ontmoeting. Haar carrière bij Viaplay ontstond in een hotelkamer. 

Foto: Johan Derksen rekent af met Vandaag Inside-gast Stella Bergsma

Johan Derksen heeft het weer geflikt. Voor de zoveelste keer heeft de bromsnor van Vandaag Inside het laatste woord weten te krijgen. 

Wat: Nicolette Kluijver verliest Expeditie Robinson-collega aan afkickkliniek

Het lijkt er sterk op dat Nicolette Kluijver zichzelf helemaal verliest in haar gloednieuwe relatie met haar collega. Zo lijkt de blondine het zelf voor zijn schandalen op te nemen...