Video: Maan de Steenwinkel laat zich verwennen door kwastje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel maakt zich klaar! Waarvoor? Voor een speciaal avondje natuurlijk, maar ook omdat het gewoon heerlijk is om een beetje vertroeteld te worden…

Maan de Steenwinkel wordt in een video op Instagram klaargestoomd voor een mooi avondje. De zangeres, die ondanks haar roem ‘gewoon’ in een soort studentenhuis lijkt te wonen, dopt meestal haar eigen boontjes, maar vond het nu eens tijd voor een extra vertroetelsessie. Ze laat zien hoe haar oogleden geaaid worden door een kwastje. Voor welke belangrijke gebeurtenis laat de zangeres haar make-up doen?

Gaat Maan de Steenwinkel er met een Edison vandoor?

Maan zet bij de foto voor welke gebeurtenis ze zich aan het klaarmaken is. “Edison day today…“. Ze is zich dus aan het klaarmaken voor de jaarlijkse Edison Awards! En de brunette is niet genomineerd voor één Edison, maar voor maar liefst twee! Ze is genomineerd voor ‘Best Nederlandstalig’, de andere twee genomineerden in deze categorie zijn Racoon en Suzan & Freek. Ook is ze genomineerd voor ‘Best Song’, samen met Snelle, voor het nummer Blijven Slapen. De anderen die genomineerd zijn in deze categorie zijn Frenna, S10 en Kevin, met het nummer Adem je In (Remix), en MEAU, met Dat heb jij gedaan. Als het aan Maan ligt, neemt ze natuurlijk alle twee de awards mee naar huis. In ieder geval zorgt ze dat ze goed uitziet voor de show, ze zit de middag van tevoren al in de make-up! Laten we hopen dat het blijft zitten tot haar moment suprême!

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel wordt betrapt met vriendin in kleedkamer

Maan oefent choreografie in fanatieke dansvideo

Maan is blij dat ze weer mag optreden, en dat is te merken! De zangeres deelt een video via Instagram waarin te zien is hoe ze fanatiek een dans aan het oefenen is samen met haar mede-danseressen. Het ziet er nogal vermoeiend uit, en dan te bedenken dat Maan hier ook nog bij moet zingen. De dames zijn goed aan het zweten. Maar één ding is duidelijk, Maan kan niet wachten op weer op het podium te staan. Ze plaatst onder het bericht; “VANAVOND EERSTE FESTIVAL VAN HET JAAR MET NIEUWE SHOW, ZENUWACHTIG EN ZIN IN MWIEHH”. Nou, één ding is zeker, Maan kijkt er zeker naar uit. Haar enthousiasme spat ervan af en is dan ook bijna helemaal klaar om op te treden, en deze dans op het podium te doen.

Maan poseert in wel heel opvallend pak op de piste

Onlangs was Maan de Steenwinkel op wintersport. De volgers van de brunette konden allemaal meegenieten hoe de zangeres genoot van haar wintersport. Ze deelde verschillende kiekjes via Instagram. De zangeres was in Oostenrijk, samen met haar beste vriendin Luna van Vleuten. Ook zij deelde via Instagram verschillende kiekjes van de twee. Ze hebben tijdens hun tijd in Oostenrijk gelachen, geslapen en gezopen. Ook lieten de twee een foto zien van hun tijd in de Après Ski. Kortom, de twee hebben de tijd van hun leven gehad. Ze hebben hun ‘retro skipakken’ aangetrokken, om vervolgens zo van de piste af te razen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!