Video: Maan de Steenwinkel krijst het uit in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel warmt haar gouden keeltje op in haar kleedkamer. Daarbij produceert ze een hoop gekke geluiden!

Ook zonder man in de buurt zet Maan de Steenwinkel het soms op een krijsen! De knappe zangeres laat in onderstaand filmpje horen hoe dat klinkt!

Maan de Steenwinkel laat haar lippen spreken voor de show

Maan de Steenwinkel is zich aan het voorbereiden op haar show. Ze is bij show nummer zes aangekomen van de 20. Om even goed alles op te warmen begint ze wel iets heel aparts te doen. Ze begint namelijk plotseling vol te krijsen. Waar de meeste zangers rustig hun stembanden warm maken doet Maan dit geheel op haar eigen manier. Met een paar rare hoge tonen laat ze haar lippen spreken. Haar hele nek hangt vol met sieraden en haar ogen zijn prachtig gedaan. Als Maan na de show niet last heeft van haar keel en nek door al het zingen komt het wel door haar enorme verzameling aan sieraden!

Mikky Kiemeney gaat los met Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel moet 20 keer optreden tijdens de vrienden van Amstel. Wanneer ze klaar is met haar optreden gaat de beeldschone brunette lekker genieten van de andere optredens. Dit doet ze in goed gezelschap, namelijk met niemand minder dan Mikky Kiemeney. De beeldschone blondine is het warme Barcelona ontvlucht en is weer even in ons kikkerlandje. Samen genieten ze van een heerlijk optreden. In een lekker kort topje komt de buik van Mikky soms verleidelijk tevoorschijn. Dit is niet iets waar je Maan haar volgers over hoort klagen.

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney draagt gewaagde broek tijdens wild avondje uit

Maan de Steenwinkel deelt paar heerlijke kiekjes van haar eerste VVAL-optreden

De eerste show was een groot succes. Maan de Steenwinkel deelt daarom ook met alle plezier een paar heerlijke kiekjes van de show. In een doorschijnend shirtje valt er van alles te zien bij de beeldschone zangeres. Met een heerlijke selfie van zichzelf begint ze de reeks aan prachtige kiekjes. Met haar ogen kijkt ze diep in de camera en zijn haar volgers per direct verkocht. Maan heeft ook een shirtje aan waar het lijkt alsof je haar ondergoed ziet, maar dit is een illusie. Op deze manier probeert ze haar volgers nog eens extra te verleiden. Wie Maan wilt zien optreden heeft nog genoeg kansen!

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel heeft het héél gezellig in kleedkamer

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken.