Video: Maan de Steenwinkel krijgt flinke dreun in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel probeert in de sportschool weer in vorm te komen voor haar komende optredens, maar dat valt haar nogal tegen. 

De bloedmooie zangeres Maan de Steenwinkel is de afgelopen weken flink bezig in de sportschool om haar lichaam weer helemaal in topconditie te krijgen. Dat moet ook wel als ze weer wil beginnen aan allerlei optredens. Dan kan ze niet anders dan zichzelf weer fit krijgen. Alleen dat valt haar nogal zwaar. Zelf ziet Maan het dan ook niet meer zo positief zitten. Maar ze moet wel aan de slag blijven, anders stelt ze straks al haar fans teleur die zo lang gewacht hebben op een optreden van de prachtige brunette. Dan maar even doorzetten, maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf.

Lees ook: Maan de Steenwinkel maakt stiekem foto’s op wc in stadion

Maan zet zichzelf een beetje voor schut op sportieve video

Maan is bij lange na niet zo sterk als ze zelf dacht. En dat levert een hilarische video op. “Veel werk aan de (steen)winkel” zegt ze zelf. Maar dat blijkt meer dan alleen een grapje te zijn. Maan is helemaal uit vorm. En dat is niet goed, aangezien haar agenda helemaal vol staat met optredens. Misschien zijn al die vakanties die Maan achter de rug heeft toch iets te heftig geweest. Die confrontatie met de werkelijkheid levert haar een flinke mentale dreun op. Haar personal trainer probeert nog wel zo zijn best te doen om Maan het juiste zetje in de rug te geven, maar het zit er niet in. Zijn instructies kan Maan met haar kippenkracht simpelweg niet opvolgen. Natuurlijk levert het dan wel weer een leuke video op voor haar volgers. Die kunnen nog wel lachen om de pogingen van de knappe zangeres.

Maan speelt met grote bal op spannende video

Maan wil zich klaarstomen voor festivals. Maar daar zal ze nog wel even voor moeten oefenen. Want elke week een ander festival af, dan wel als bezoeker, dan wel als artiest, vergt nogal veel van je. Beide gevallen zijn namelijk topsport. Maar Maan lijkt daar nog helemaal niet klaar voor. Het spelletje met de bal wat ze op de video uithaalt lijkt meer op een vorm van ontspanning, dan dat ze nu daadwerkelijk wat aan het trainen is. Als Maan zich op deze manier voorbereid op het festivalseizoen dan is er weinig kans dat ze straks langer dan tien minuten op een podium kan staan. Maar Maan is ervan overtuigd dat ze het vol gaat houden.

Maan is misschien niet de meest fitte, maar wel de knapste zangeres

Misschien heeft ze niet de beste conditie onder de Nederlandse zangeressen. Maan de Steenwinkel is nog wel een van de meest knappere zangeressen van het land. Zolang ze straks allerlei exotische danseressen gewoon de pasjes laat doen en ze zelf zich concentreert op het zingen, moet het met die festivals ook wel goed komen. Mensen hebben toch wel een leuke avond als ze naar Maan mogen kijken, of ze nu een hele zware dansroutine aan kan, of niet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.