Video: Maan de Steenwinkel doet spannend dansje tijdens Pinkpop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel viert haar eigen aanwezigheid op het festival Pinkpop, dat na 2 jaar eindelijk weer wordt gehouden. Zonder blikken of blozen stapt ze het podium op en begint met wel hele vreemde bewegingen.

Maan de Steenwinkel beweegt altijd. De zangeres lijkt maar niet stil te kunnen blijven. Zowel haar mond dicht houden als een moment lichamelijke rust lijken voor deze zangeres niet weggelegd. Zodra het kan en zodra ze een podium ziet pakt ze de eerste de beste microfoon erbij en gaat helemaal los. Als ze dan ook nog losse kleding aan heeft, dan gaat ze er ook nog is bij bewegen. En als laatste filmt ze ook nog graag alles voor haar volgers. Alle drie deed ze ook op het festival Pinkpop, dat recent werd gehouden. Ze was uitgenodigd om van alles te laten zien aan het publiek en dit heeft ze ook zeker weer gedaan. 

Maan de Steenwinkel is erg aanwezig

Je kan deze zangeres eigenlijk met niemand vergelijken. Dit dacht de organisatie van Pinkpop waarschijnlijk ook en daarom dachten ze vast: die beweeglijke vrouw gaan we vragen dit jaar. Het festival mocht weer gehouden worden na 2 jaar corona en dus hebben ze flink veel artiesten uitgenodigd, waaronder dus de altijd aanwezige Maan. Een zangeres die erg veel publiek trekt door haar leuke nummers, leuke outfits en nog leukere dansmoves. Niet iedereen komt speciaal voor haar richting Landgraaf, vooral de oudere generatie niet, maar tijdens haar optreden stond het veld voor haar podium wel weer helemaal vol gelukkig. De aanwezigheid van de jonge, rijzende superster werd door iedereen gewaardeerd. En online gaat de waardering verder.

Maan de Steenwinkel siert festival en Instagram

Tegenwoordig is het niet voldoende om te zorgen voor een leuk optreden. Ook online moet je voldoende posten op je Instagram om je fans en andere geïnteresseerden te entertainen. Natuurlijk zorgt dat weer voor meer en meer zelfpromotie en krijg je zo een nog grotere schare trouwe fans achter je. Zou de organisatie van Pinkpop dit ook zien en haar volgend jaar ook weer een uitnodiging sturen? Of zouden ze, zoals sommige toch wat aandachtspunten hebben voor Maan en gaan twijfelen?

Niet iedereen blij met Maan

Toch wordt het optreden van Maan op het festival Pinkpop niet door iedereen gezien als een groot succes. Op sociale media krijgt de zangeres, naast veel complimentjes over haar danskunsten ook wel wat kritiek op haar optreden. Je kan natuurlijk nooit bij iedereen in de smaak vallen helaas. Zelfs als doe je nog zo je best, zoals de hard dansende zangeres.

Eerste keer voor Maan

Het festival nodigde deze dansende zangeres uit voor de eerste keer. Je zou het experiment gelukkig kunnen omschrijven als een succesvolle poging en al met al lijkt Pinkpop helemaal tevreden met de zangeres. Zij lijkt zelf ook tevreden en wederom blij dat ze iedere aanwezige op het festival die wou dansen met haar in beweging kon krijgen. Het is wat anders dan de harde rock van bijvoorbeeld Metallica, die veel vaker op het festivalterrein van Pinkpop te vinden is, maar het experiment Maan lijkt zeker gelukt te zijn.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!