Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

De eerste beelden van de repetities voor de aankomende videoclip van Maan de Steenwinkel, voor het nummer ‘naar de maan’, worden online door de zangeres gedeeld. En daar kan je best wel goed van smullen. Maan geeft nog niet super veel weg, maar het is duidelijk dat er ook in deze clip flink gedanst gaat worden. Maan beweegt haar lichaam soepel heen en weer en verleidt daarmee al haar volgers. Door haar zwoele danspasjes is Maan natuurlijk ook een klein beetje groot en bekend geworden, dus het zou jammer zijn, en een beetje gek, als ze in haar nieuwste clip niet zo verleidelijk zou dansen. Gelukkig stelt Maan niet teleur en kan je heerlijk genieten van haar bewegingen.

Lees ook: Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan bereidt zich goed voor op videoclip met danspasjes

Zo te zien heeft Maan de Steenwinkel de smaak goed te pakken. Het nieuwe dansje zit al aardig in haar hoofd. Dat moet ook wel, zo dicht bij de release van haar nieuwste clip. Maan maakt in ieder geval een hoop fans weer  blij en gelukkig met deze moves. En dan is dit nog maar een klein stukje van de uiteindelijke dans. Wie weet heeft Maan nog wel veel meer zwoele en verleidelijke bewegingen in petto. Maar daarvoor zal je toch echt moeten wachten tot de videoclip wordt gedeeld. Maan houdt het zo wel lekker spannend. Zo is de knappe zangeres dan ook wel weer. Ze weet precies hoe ze haar publiek enthousiast en betrokken houdt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan gooit vaker haar heupen los

Het is niet de eerste keer dat Maan de Steenwinkel een clip vult met belachelijk goede dansjes. Ze staat er inmiddels wel een beetje om bekend. Ook bij optredens gaat haar zang vaak gepaard met een uitgebreide dansroutine. En daar worden haar fans natuurlijk helemaal wild van. Die komen niet alleen maar kijken om Maan te horen, maar ook een klein beetje om Maan te zien. En de zangeres lijkt daar helemaal geen moeite mee te hebben. Ze danst er dus lekker op los en bedenkt de meest exotische danspasjes om haar publiek te kunnen vermaken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan kondigt haar nieuwe muziek aan in mooie outfit

Natuurlijk moet Maan ook even haar nieuwe muziek aankondigen en dat doet ze in een mooie, nieuwe outfit. Hij voelt wel wat sportief aan, maar het strakke topje staat Maan natuurlijk bijzonder goed. Op haar Instagram vertelt ze al haar volgers dat ze moeten opletten, aangezien haar nieuwe nummer bijna wordt gereleased. En natuurlijk zijn Maan haar volgers uitermate blij met dat nieuws. Die zaten al lang te wachten op nieuwe muziek van hun favoriete zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.