Video: Ligt Kelly Piquet hier zonder bovenstukje in de zon?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, heeft een video geplaatst waarop het lijkt alsof ze niks draagt.

Kelly Piquet ontspant zonder bovenstukje in de zon

De knappe brunette en vriendin van Max Verstappen moet een beetje manieren vinden om zichzelf te vermaken als Max van huis is. En dat lijkt haar in het warme Monaco in ieder geval goed af te gaan. Zo is Kelly Piquet een groot van ontspannen. En dat doet ze lekker in haar eigen tuin onder de zon. En aangezien ze toch in haar eigen tuin ligt, schaamt ze zich niet zo erg. Het bovenstukje gaat dan ook uit. Kelly gaat alles bruinen op haar ligstoel. Natuurlijk laat de prachtige brunette niet alles zien, maar de video die ze plaatst voor haar volgers is heerlijk suggestief. Haar volgers kunnen dan ook enorm genieten van deze mooie video.

Lees ook: Foto: Beeldschone Kelly Piquet vergaapt zich aan andere mannen

Kelly Piquet geniet intens van warme zonnestralen

Zoals je kan zien is Kelly Piquet enorm aan het genieten van de warme zonnestralen waar ze onder ligt. Ze is ook al helemaal klaar voor de zomer, zegt ze in de video. De prachtige brunette laat misschien niet zo veel zien in de video, maar bewijst dat ze wel erg houdt van ludieke gebaren met de video. Niet iedere vrouw zou namelijk zo zonder bovenstukje de zon in kruipen. Kelly is dan ook een erg spontane en vrolijke dame, die wel houdt van een beetje spanning in haar leven. Max heeft het maar getroffen met deze knappe meid.
Max Verstappen en Kelly Piquet nog altijd erg gelukkig samen

De Nederlandse coureur is nog altijd zeer gelukkig met zijn Kelly, en andersom ook trouwens. Het bekendste koppel in de F1 gaat nog altijd ontzettend goed samen. De liefde tussen hen is sterker dan ooit. Het geheim van hun relatie? Er voor elkaar zijn wanneer het telt, elkaar niet verstikken en elkaar gewoon lekker hun eigen ding te laten doen. Zo hoeven Kelly en Max elkaar echt niet elke dag te zien. Dat maakt de momenten dat ze bij elkaar zijn namelijk extra bijzonder. Max is het grootste deel van zijn tijd bezig met het voorbereiden op de F1, of met het rijden van races. Kelly vult haar dagen met haar modellenwerk, haar andere klussen en door haar dagen vol te plannen met leuke en ontspannen dingen.
Max Verstappen heeft het getroffen met zo’n knappe vrouw aan zijn zijde

De coureur heeft het in de liefde echt getroffen met Kelly Piquet. Niet alleen snapt ze zijn levensstijl heel goed, ze is ook nog eens een ontzettend knappe vrouw om te zien. Met Kelly Piquet aan je zijde hoef je geen moment verveeld te zijn. Zeker niet als ze af en toe van die heerlijk spontane acties heeft, zoals bijvoorbeeld zonder topje zonnen in de tuin.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Omstreden topmodel Rikkie Kollen vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!

Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten.

Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel!