Video: Lies Zhara schept op over bedprestaties tijdens bloederig potje bowlen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara is in een hoop dingen erg goed, maar bowlen valt duidelijk niet in dat rijtje. Haar bedprestaties daarentegen weer wel.

Influencer Lies Zhara heeft bloederig uitje

De ontzettend knappe blondine is met vrienden aan het bowlen, als het plotseling helemaal mis gaat. De aantrekkelijke influencer trekt namelijk een van haar nagels los met een bowlingbal. En dat is natuurlijk ontzettend pijnlijk. Ze deelt het moment met haar volgers op Instagram. Die zijn natuurlijk gelijk een beetje geschokt en vragen zich af of het wel goed gaat met Lies. Het lijkt gelukkig allemaal mee te vallen, behalve dat de influencer nogal pijn heeft aan haar vinger. De charmante Lies Zhara kan er in ieder geval wel een beetje om lachen. Ze deelt dan ook zonder moeite een filmpje van het ongeluk met haar volgers.

Lees ook: Foto: De van Lies Zhara kan haar enorme rondingen onmogelijk bedekken

Lies Zhara schept op over bedprestaties

Je nagel kwijt raken door met je vinger in een gat te zitten, je kan er flink de fantasie op los laten. Maar Lies Zhara verzekert haar volgers ervan dat ze in bed juist ontzettend goed is. In bowlen minder trouwens, want daar staat ze al weer flink achter. De knappe dame komt er zo toch maar weer achter dat je niet overal goed in kan zijn. Maar we mogen allemaal de bedpartners van Lies Zhara wel gaan feliciteren als wat ze zegt waar is. Want als Lies inderdaad een kei in bed is, dan hebben die mannen niks te klagen gehad. Lies Zhara is weer lekker open met haar volgers. Ze vindt het duidelijk niet erg om met hen van alles te delen. Haar volgers houden dan ook enorm van haar openheid.

Het is het een of het ander voor Lies Zhara

Lies Zhara verliest dan ook keihard het potje bowlen. Dat blijkt wel uit de score die ze deelt met haar fans. Maar ze heeft er nog wel een kanttekening bij geplaatst. Want je bent of heel erg goed in bowlen, of je bent heel erg goed in bed. Blijkbaar hebben die twee zaken direct met elkaar te maken. Lies weet in ieder geval in welke van de twee ze beter is. Dat deelt ze dan ook trots met haar fans. Toekomstige partners van Lies Zhara hoeven zich dus nergens zorgen om te maken.

Lees ook: Foto: Lies Zhara laat haar joekels bijna uit shirtje knallen tijdens live-uitzending

Lies Zhara is een ontzettend mooie dame

Behalve dat Lies ontzettend goed is in bed, is ze ook nog een mooie dame om naar te kijken. Dat blijkt wel uit alle leuke foto’s die ze deelt op Instagram. Zelfs met een gebroken nagel is de aantrekkelijke blondine nog gewoon een ongelooflijk knappe vrouw om naar te mogen kijken. En omdat Lies Zhara natuurlijk als influencer haar geld verdient met het maken van al die mooie foto’s, zal je daar voorlopig nog wel veel van blijven zien. De knappe blondine blijft haar fans vermaken met mooie kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.