Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Influencer Lies Zhara heeft een onverwachte video geplaatst op haar Instagram-kanaal! De influencer is in de video samen met de YouTuber Sean Demmers. Ze proberen dan opeens allemaal lastige standjes uit te voeren! En dat blijkt niet helemaal soepel te verlopen..

Lies Zhara kan de moeilijke standjes niet goed nadoen

De video begint ermee dat Lies en Sean zeggen dat ze wat yogastandjes gaan uitproberen. Maar tijdens de standjes gebeuren er verleidelijke dingen! Zo is Lies meerdere keren met haar achterkant te zien in het gezicht van Sean! Ook gaat ze wanneer een pose mislukt wel op een hele verleidelijke manier naar beneden… En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, kan Sean bij een van de poses in Lies haar shirt kijken! De twee ‘vrienden’ blijken het samen wel enorm goed te kunnen vinden samen! Ook fans valt het op hoe dat als ze samen zijn er toch wel veel flirterige momenten zijn. Daarom reageren mensen met bijvoorbeeld: ”Uhu, yoga standjes” en ”wanneer gaan jullie bevestigen dat jullie nou samen zijn?”

Wil je zelf de video van Lies Zhara bekijken? Klik dan hier om naar haar Instagram kanaal te gaan. Daar is de video te vinden.

Lies Zhara

Influencer Lies Zhara weet fans goed te verassen met prachtige beelden

Lies Zhara is een enorm populaire influencer van Nederland. En dat komt grotendeels natuurlijk door de mooie foto’s en leuke video’s die ze plaatst online. Al haar fans gaan watertanden van wat ze allemaal op haar Instagram en Tiktok plaatst. En ongelijk kan je ze ook echt niet geven! Want de blondine staat ook gewoon heel erg goed op de foto. Dat is wel echt een talent wat de blondine goed voor elkaar heeft. Elke foto en video die Lies maakt, ziet er namelijk al gelijk goed uit. En je hebt maar weinig vrouwen bij wie dat zo natuurlijk gaat. We hopen dat Lies nog vele meer mooie plaatjes en filmpjes voor ons gaat plaatsen op haar sociale media kanalen.

Lies Zhara heeft de huidziekte lichen sclerosus

De blondine, Lies Zhara heeft laatst moeilijk nieuws vertelt aan haar fans via de influencer haar Tiktok account. Lies deelt namelijk dat ze wordt behandeld voor de huidziekte lichen sclerosus. Het is een huidziekte die vooral voorkomt bij vrouwen rondom de benen. Ze praat er met enig gemak over tegen haar fans, die trots zijn op haar dat ze dit wilt en durft te delen met iedereen. Ze laat ook jammer genoeg weten dat ze haar hobby, paardrijden, even niet meer kan doen door de ziekte. Ook laat ze weten dat ze zich absoluut niet schaamt en het juist fijn vind om alles zo open mogelijk te delen met haar fans. Daarom vinden vele mensen dit stoer van Lies en wensen ze haar een snel herstel zodat ze haar favoriete hobby weer snel kan oppakken.

Meer zien van Lies Zhara kan op haar Instagram kanaal

Wil je nou nog meer zien van de mooie blondine en haar avonturen? Dan moet je eventjes naar haar Instagram gaan. Daar heeft Lies namelijk nog veel meer leuke plaatjes staan om te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!