Video: Lies Zhara heeft harige verrassing tussen haar benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Influencer Lies Zhara heeft een onverwachte en harige verrassing tussen haar benen liggen wanneer ze in bed ligt…

Onze influencer Lies Zhara laat ons een schokkende video zien op haar Instagram. Ze heeft namelijk onder de dekens en bij haar benen een harige verrassing liggen!

Lies Zhara haar onverwachte harige overvaller

Lies Zhara schrok flink van haar ‘overvaller’ in bed! In de gemaakte video deelt ze met haar volgers het moment dat ze lekker in bed ligt onder de dekens, maar dan onthult ze onverwachts haar hondje die bij haar ligt! De harige puppy verschijnt tussen haar benen en zorgt voor een hilarisch en lief moment van de twee. De fans van Lies hebben enorm veel geluk dat ze dit prachtige privébeeld met haar volgers wilde delen! Het is dit soort en grappige momenten die haar volgers zo waarderen en dichter bij haar brengen, waardoor de band tussen Lies en haar fans alleen maar sterker wordt. Klik hier om zelf de video van Lies Zhara te bekijken.

Lies Zhara

Lies Zhara heeft de huidziekte lichen sclerosus

Lies Zhara deelde onlangs op haar TikTok-account openhartig dat ze een behandeling ondergaat voor lichen sclerosus, een huidaandoening die vaak voorkomt bij vrouwen in het gebied rondom de benen. Ze heeft het in de video erover dat ze momenteel behandeld wordt en de komende dagen haar geliefde hobby, paardrijden, jammer genoeg even op pauze moet zetten. Haar moed om hier zo openlijk over te praten vinden veel mensen geweldig en stoer van de influencer. Ook verklaart ze op haar TikTok-account dat ze geen schaamte voelt rondom dit onderwerp. Er zijn veel meningen over wat Lies heeft laten weten, maar ze krijgt gelukkig wel veel positieve reacties, steun en liefdevolle berichten van al haar fans. De steun die ze krijgt van haar fans motiveert Lies ook om verder te blijven gaan met het delen van haar leven.

Lies Zhara weet heel goed wat voor effect haar foto’s hebben

De blonde influencer weet precies wat voor effect haar foto’s hebben op mannen… Ze vindt het ook zeker niet erg om dan zoveel mogelijk van zichzelf te laten zien met zo min mogelijk kleding aan. De foto’s van Lies Zhara zijn dan ook buitengewoon aantrekkelijk om te bekijken. Lies trekt zich ook niet veel aan van de mening van anderen en gaat gewoon op de foto hoe ze zelf wilt, je kan Lies niet zomaar stoppen! En dat levert natuurlijk prachtige kiekjes op. De vakantiefoto’s van Lies zijn daar het levende bewijs van. Iedereen in de reacties vindt dat soort foto’s namelijk ontzettend leuk om te zien. Met haar fantastische plaatjes maakt Lies haar volgers altijd ontzettend blij. Zo komen alle fans de winter zeker wel door! Want de warme beelden van Lies Zhara doen de temperaturen vanzelf stijgen!

Lies Zhara

Meer zien van Lies Zhara kan op haar Instagram kanaal

Wil je nou nog meer van de mooie blondine en haar avonturen zien?. Dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar heeft Lies namelijk nog veel meer leuke plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.