Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Lieke Martens haalt oude foto tevoorschijn

Het Instagram account van Paris Saint-Germain deelt een video voor de promotie van de nieuwe FIFA game. En natuurlijk zetten ze een van hun meest charismatische spelers, Lieke Martens, in om de video een beetje aantrekkelijker te maken. Ze hebben wel een goede grap bedacht voor Lieke. Zo laten ze namelijk een foto van de voetbalster zien van ver voor ze bekend werd. En dit oude kiekje van Lieke ziet er een beetje beschamend uit. Ze wordt dan ook flink uitgelachen door haar medespelers. Lieke zelf kan er ook wel om lachen, al is ze in het begin een beetje in shock.

Lees ook: Video: Lieke Martens danst om paal met teamgenote

Lieke Martens had een aparte stijl

Zoals je op de foto kan zien had Lieke Martens vroeger een bijzondere stijl. Gelukkig is daar in de tussentijd wat aan veranderd, maar de dame van toen lijkt in de verste verte niet meer op de voetbalster van nu. Lieke kan nog wel genieten van oude foto’s, al schaamt ze zich wel een beetje voor de looks die ze toen had. Dat doet ze tegenwoordig toch wel ietsje beter.
Lieke Martens ziet er tegenwoordig heel anders ui

Als je de foto hierboven vergelijkt met de foto uit het filmpje, dan kan je wel de conclusie trekken dat Lieke Martens er flink op vooruit is gegaan de afgelopen jaren. De voetbalster is inmiddels een ontzettend knappe verschijning. Daarom wordt ze ook graag op de foto gezet door fotografen Diverse merken gebruiken Lieke graag om hun brand te promoten. De reden daarvoor is duidelijk, Lieke Martens is namelijk een topsporter van formaat met een prachtig uiterlijk. Een ideale combinatie voor campagnes en reclames. En Lieke doet er maar al te graag aan mee. Bij elke shoot wordt ze helemaal opgedirkt en mag ze zich voor een paar uur de knapste vrouw ter wereld voelen. Wie zou daar nee tegen zeggen?
Lieke Martens doet bijzondere shoot voor schoenenmerk

Vanwege haar beroep als topsporter zijn het vooral sportmerken en brands die Lieke vragen om voor hen op camera te verschijnen. Dat vindt Lieke gelukkig helemaal niet erg om te doen. De knappe voetbalster gaat maar al te graag op de foto. Ze trekt het ene mooie pakje na het andere aan. Je krijgt zo wel een heel ander beeld van de prachtige dame, dan je krijgt op het voetbalveld. Hier mag Lieke Martens iets minder hard zijn en zich van haar vrouwelijke kanten laten zien. Want hoewel je op het veld best fanatiek en hard moet zijn, mag Lieke hier rustig aan doen en zich van haar zachte kant laten zien. En dat levert natuurlijk hele bijzondere foto’s op van de knappe voetbalster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!