Video: Lieke Martens bedekt snel de camera tijdens ijskoude duik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit filmpje is niet voor iedereen geschikt, vindt Lieke Martens zelf. Terwijl ze een ijsbad neemt, houdt ze snel haar hand voor de camera zodat we niet alles zien!

Lieke Martens lijkt het goed naar haar zin te hebben bij Paris Saint-Germain. De mooie voetbalster maakte deze zomer de overstap van FC Barcelona naar de grootste club van de hoofdstad van Frankrijk. Hoewel ze nog geen minuten mocht maken voor de Parijzenaren, heeft ze het op de training duidelijk naar haar zin. De ploeg is in Spanje op trainingskamp. Na een vermoeiende trainingssessie in de Spaanse zon is het tijd om even af te koelen voor de dames…

Lieke Martens duikt in ijskoud bad na training PSG

Bij haar nieuwe club PSG hebben ze een speciale manier om af te koelen na een intense training: een ijsbad! Het lijkt niet alsof Lieke bij Barcelona ook al gewend was om dit te doen. Haar teamgenoot Marina Georgieva filmt de brunette namelijk op het moment dat ze in het bad stapt, en te zien is dat ze er geen fan van is. Op het moment dat ze erin stapt steekt ze ook haar hand uit richting de camera van Marina, in de hoop het beeld af te dekken.

En als je dacht Lieke naar Paris Saint-Germain ging voor het geld en de luxe zit je misschien ook mis. Het ijsbad is namelijk niets meer dan een afvalcontainer gevuld met water en ijs.

Dikke mik tussen Lieke Martens en teamgenoten

Het is altijd even wennen als je een nieuwe baan krijgt. Voor voetbalsters is dat niet anders. Na de overstap vanuit Barcelona moet Lieke haar teamgenoten en staf leren kennen, terwijl ze tegelijkertijd nog oefent met de taal. Daarnaast is ze dankzij het Europees kampioenschap ook pas kort bij de selectie. Toch lijkt het op het trainingskamp in Spanje meteen goed te zitten tussen de Nederlandse en haar collega’s. Haar grote lach en omhelzing met Barbora Votíková laat zien dat ze goed op haar plek zit in Parijs.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PSG Féminines (@psg_feminines)

Lieke Martens geniet van vakantie met vriend Benjamin van Leer

Lieke Martens is al geruime tijd samen met doelman Benjamin van Leer. Eind vorig jaar ging hij voor haar op de knieën. Lieke was dolgelukkig en zei uiteraard ja. Hoewel ze nog niet getrouwd zijn, is het stel duidelijk nog heel blij met elkaar. Dat laat ook een post van Lieke op Instagram zien. De twee genoten van een welverdiende vakantie na een druk seizoen. Naast een stukje sightseeing maakten ze ook nog een rondje op elektrische steps. Aangezien Lieke in Parijs woont en Benjamin in Rotterdam genieten ze extra wanneer ze samen kunnen zijn. En dat is te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...