Video: Kim Feenstra laat zien wat ze met haar heupen kan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim Feenstra zit maar al te graag haar heupen te promoten online. Kim’s twee exemplaren zijn echter meer dan enkel een goed plaatje.

Kim Feenstra kan meer met haar benen dan enkel lopen. In de sportschool toont ze haar kracht, specifiek haar heupkracht. Met een beetje twijfel, maar wel met support van haar coach krijgt ze zomaar 100kg in de lucht. Alsof het niks is! Ze heeft alweer een nieuw doel gevonden trouwens om haar ogen, en heupen, op te richten.

Kim Feenstra behaalt haar targets

Kim heeft haar nieuwste doel gehaald in de sportschool. 100 kg hip thrusters was het target van het model dit keer. Voor de zekerheid heeft ze even een filmpje laten maken, mocht men nog twijfelen aan haar geloofwaardigheid. Aan kracht ontbreekt het zeker niet bij vooral het onderlichaam van het prachtige model. Voor wie zich trouwens nog afvroeg of zwaar tillen je er als een man laat uitzien, is Kim hier om je het tegendeel te bewijzen. Als je rond zoekt op haar socials zie je nog steeds een erg vrouwelijke verschijning met twee brede, sterke, doch vrouwelijke bonken. Zelf wil ze graag op Jennifer Lopez lijken, althans van teen tot ongeveer het begin van je buik. Dan is sporten wel nodig natuurlijk.  Aan wilskracht ontbreekt het in ieder geval niet bij Kim. 

Een sportieveling is Kim Feenstra zeker

Kim en haar onderstel gaan gelijk op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sportschool. Dat is 10 kilo meer dan de eerder behaalde mijlpaal van maar liefst 100kg. Eerst even uitrusten en gelijk volgende keer 10 kilo erbij? Of toch nog even haar ‘ondersteuning’ wat meer rust gunnen? Ze moeten haar natuurlijk ook over de catwalk heen dragen. Bovendien is aan haar foto’s te zien dat beide vaak geen al te warme aankleding krijgen als ze op beeld moeten. Aan Kim en haar personal trainer, die haar door dit setje heen schreeuwt, de taak om goed om haar shoots heen te plannen. Maar een soortgelijke video van 110 kg lijkt er in ieder geval op de korte termijn zeker aan te komen.

Kim twijfelt of ze het wel aankan

Kim zie je niet alleen als model. Ze heeft sinds een jaar een nieuw beroep als moeder. Dat vindt de 36-jarige schoonheid nog net een stukje mooier dan haar oude modellenleven. Al weet ze de twee goed te combineren. Waar ze twijfelt of ze de 100kg aankan, lijkt ze geen probleem te hebben met haar twee carrières. Om goed in vorm te blijven en nog na de catwalk energie over te hebben voor de 1-jarige Brooklyn is zo’n sportschool natuurlijk ideaal.

Kim krijgt ondersteuning

De kersverse moeder en model krijgt vanuit allerlei hoeken ondersteuning. Haar man Stanley bijvoorbeeld, die de taak van verzorger overneemt als Kim met haar heupen bezig is. Of haar personal trainer, die er persoonlijk voor zorgde dat ze weer fit en gezond op de foto kon na haar zwangerschap. Het lijkt voor deze vrouw geen probleem te zijn geweest om de nodige kilo’s kwijt te raken na de bevalling. En hierna weer tijdelijk 100kg ‘aankomen’ tijdens een oefening blijkt ook geen uitdaging. Kim heeft er geen kind aan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!