Video: Kelly Piquet vangt witte klodders in hand op; Max Verstappen geniet volop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Max Verstappen geniet volop van zijn knappe vriendin die flinke witte klodders opvangt in haar hand en uitsmeert over haar hele gezicht…

Kelly Piquet, de knappe vriendin van Max Verstappen, laat Max even volop genieten door flinke witte klodders op te vangen. Kelly is namelijk bezig met haar make-up routine, waarbij ze haar gezicht insmeert met witte klodders crème. Ze laat een volledige video zien van haar routine, waar ze verschillende crèmes opsmeert en een prachtige glanzende huid krijgt. Verstappen en haar fans kunnen hier volop van genieten, want na afloop ziet Kelly er beeldschoon uit. Dat Kelly Piquet een enorm knappe vrouw is wisten we natuurlijk al, maar dat ze er ook zonder make-up zo uitziet, laat haar echte schoonheid nog maar eens zien.

Wil jij de video zien waar Kelly haar gezicht insmeert met deze witte klodders? Klik dan vooral snel op haar profiel!

Kelly Piquet

Kelly Piquet model

Kelly Piquet is een echt geboren model. Ze is namelijk van Braziliaanse afkomst en heeft op veel plekken gewoond, waaronder Frankrijk. Frankrijk staat natuurlijk bekend als dé fashion en modellenplek. In combinatie met haar Braziliaanse afkomst is dit natuurlijk een match made in heaven! Kelly is een prachtige vrouw met een knap gezicht en mooie ogen die diep in je ziel staren. Daarnaast is ze ook regelmatig in de sportschool te vinden, waardoor ze het perfecte heeft met mooie rondingen. Het is dus zeker geen wonder dat Kelly zo’n bekende model is geworden. Verstappen heeft het allemaal goed voor elkaar!

Kelly Piquet

Kelly Piquet ex van voormalig F1-coureur Daniil Kvyat

Kelly Piquet is de ex van voormalig F1-coureur Daniil Kvyat. De twee hadden een relatie van ongeveer drie jaar, waarin ze samen een dochtertje genaamd Penelope kregen. In 2020 liep de relatie tussen Kelly en Daniil stuk. In datzelfde jaar ging Max Verstappen er nog met Kelly vandoor! Er wordt door velen gezegd dat Verstappen de vriendin van Daniil Kvyat ‘afpakte’. Om het nog even mooier te maken: In 2016 pakte Verstappen het stoeltje van Kvyat bij Red Bull-racing ook al af. Verstappen is dus Kvyats grootste nachtmerrie.

Goede band tussen dochter Kelly en Max

Max Verstappen heeft een goede band met de dochter van Kelly en Daniil. Op Instagram en TikTok staan veel grappige en schattige filmpjes van de twee. Verstappen speelt in zijn vrije tijd veel met een Formule 1 simulator, waarbij hij online Formule 1 races rijdt. Penelope, het dochtertje van Kelly, komt Max dan vaak ongevraagd ‘storen’ door voor het beeld te lopen of Max aan te raken terwijl hij volop in zijn concentratie zit. Dit levert de grappigste beelden op. Je kunt in de filmpjes goed zien dat Verstappen een lieve stiefvader is.

Wil jij meer zien van Kelly Piquet?

Wil jij meer zien van de knappe Kelly Piquet? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagram-pagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!