Video: Katja Schuurman laat toverdoos zien in luchtig zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman heeft een doos skincare-producten meegezeuld naar de Grand Canyon vanuit Nederland, maar steelt zelf de show.

De prachtige Katja Schuurman is momenteel bezig met een roadtrip door Amerika. En daar is de prachtige actrice enorm van aan het genieten. Maar tussendoor moet er natuurlijk ook nog een klein beetje gewerkt worden. En dus heeft Katje een doos Skincare-producten meegenomen vanuit Nederland. Die gaat ze tijdens de reis uitpakken en proberen. Zowel haar sponsor als Katja zijn dan weer blij, want niet alleen worden de producten dan goed gepromoot, maar Katja heeft ook nog eens een gratis stukje verzorging gekregen. En vanwege haar sponsor hoeft ze weer wat minder te betalen voor de vakantie. En dat allemaal met een filmpje. Als je denkt dat het niks voor jou is, zo’n filmpje over skincare, wacht dan nog even voor je verder kijkt. Want het jurkje van Katja steelt voornamelijk de show. En dat zorgt voor een bijzonder verleidelijk plaatje.

Lees ook: Foto: Zonnebadende Katja Schuurman ligt languit in tuin

Korte stop bij de Grand Canyon

Een van de laatste stops op de reis van Katja is de indrukwekkende Grand Canyon. En die ziet er in het echt nog indrukwekkender uit. Dat is weer iets wat het gebergte gemeen heeft met Katja. Die is namelijk ook een stuk knapper nog in het echt dan op de foto’s en video’s. Maar aangezien haar volgers niet naast haar staan bij de Grand Canyon, moet Katja maar een video opnemen om ze te vertellen over de producten die ze heeft meegebracht. Maar Katja weet ook dat je zoiets moet opbouwen en niet in één keer moet presenteren. Dus begint ze haar video eerst met wat informatie over haar roadtrip. Ze is blijkbaar bijna aan het einde. Met nog slechts één bestemming te gaan voordat de prachtige actrice weer naar huis vertrekt.

Katja moet oppassen voor gevaarlijk onweer

Net als Katja uitlegt dat ze de doos een beetje heeft laten kreukelen onderweg in de camper en hoe zij en haar dochter weer gaan shinen vanwege de producten in de toverdoos, komt Katja tot de realisatie dat het onweer toe gaat slaan. Donder en bliksem beginnen al in de verte. Het moeder-dochter duo moet dus snel de video afmaken en weer door naar Las Vegas. Katja haar zomerjurkje krijg je nu ook wat meer van dichtbij te zien en wat een bijzonder aantrekkelijke outfit is het ook.

Onhandige Katja smeert gezicht in met wondermiddel

Het kost Katja even wat moeite met het sprayen van haar nieuwe wondermiddel, wat weer op de lachspieren van haar dochter werkt. Maar als ze eenmaal de verpakking open heeft weet ze het witte goedje over haar gezicht uit te smeren. Ze voelt zich gelijk helemaal verfrist. Het goedje zou moeten helpen tegen er ouder uit zien. Katja vraagt dan ook gelijk aan haar dochter hoe oud ze Katja er nu uit vindt zien. Haar dochter houdt wijselijk haar mond op de beladen vraag. Nadat Katja klaar is met haar video, vervolgen de twee hun weg naar Las Vegas, waar ze dankzij de toverdoos van Katja er weer helemaal fris bij lopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!