Video: Juultje Tieleman laat trots flinke achterkant zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman weet wat haar volgers willen zien. Met een heerlijk zijaanzicht is het genieten geblazen. 

De beeldschone blondine heeft een hete workout erop zitten. Dit kan je niet beter laten zien dan een heerlijk filmpje van je achterkant. Wie dezelfde sportschool als Juultje Tieleman heeft, is een gelukkig persoon.

Juutje Tieleman heeft enorm strak broekje aan

De laatste tijd worden de sportbroekjes steeds meer een genot om naar te kijken. Ze worden namelijk steeds strakker. Wanneer Juultje haar achterkant laat zien is haar ronde vorm erg goed te zien. De broeken zitten nu zo strak dat je precies kan inbeelden hoe het eruit ziet zonder. En met zekerheid is te zeggen dat Juultje Tieleman ook zonder broek er zeker mag zijn. Ze heeft net een zware, hete workout erop zitten. Haar benen heeft ze tijdens deze workout flink getraind. Haar achterwerk heeft daardoor nog een goede pump, waardoor die alleen nog maar dikker lijkt. Als Juultje Tieleman nog vaker gaat sporten, zouden haar volgers het zeker niet erg vinden om haar achterkant nog één keer te zien. Het is dan ook zeer begrijpelijk dat ze die van haar met trots laat zien. Wat een parel.

Zonder kleren ligt Juultje Tieleman in bed

Het vriendje van Juultje, Koen, mag van geluk spreken. De beeldschone blondine deelt een prachtige foto van zichzelf in bed. Dit doet ze trouwens, terwijl ze geen kleding aan heeft. Zelfs op de vroege ochtend ziet Juultje Tieleman er prachtig uit. Ze heeft geen make-up nodig om er beeldschoon uit te zien. Puur natuur ziet ze er zelfs nog mooier uit dan helemaal onder de make-up. Met een verschrikkelijk verleidelijke foto is er ook een deel van haar achterwerk te zien. Er is duidelijk te zien dat ze vaker in de sportschool te vinden is. Met een dekbed bedekt ze de rest van haar . Zonde dat ze de rest verborgen houdt!
Volgers zijn niet te spreken over deze actie van Juultje Tieleman

Wat Juultje Tieleman nu heeft gedaan zijn haar volgers alles behalve blij mee. Ze snappen niet hoe de prachtige blondine dit heeft kunnen doen. Waar zijn haar volgers niet over te spreken dan? Juultje heeft haar wenkbrauwen helemaal blond geverfd. Het lijkt hierdoor alsof de beeldschone blondine helemaal geen wenkbrauwen meer heeft. Haar volgers snappen dan ook niet waarom ze het heeft gedaan. Eén volger zegt ook “je zal maar je hele gezicht verpesten door je wenkbrauwen te blonderen”. Deze reactie krijgt meer dan 200 likes. Er zijn dus genoeg andere volgers die het eens zijn met deze reactie. Gelukkig zijn niet alle reacties negatief, want Juultje Tieleman is en blijft mooi. Het maakt niet uit wat ze met haar wenkbrauwen doet, maar op een of andere manier blijft ze er goed uit zien. Dit is een geschenk waar Juultje wel in haar handen bij mag knijpen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?