Video: Jutta Leerdam zit vastgebonden aan harde paal en beweegt op en neer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam is weer keihard aan het trainen voor het nieuwe schaatsseizoen. Daarbij laat ze zich vastbinden aan een paal en gaat ze toch even flink te keer!

De blonde topschaatsster is weer keihard aan het trainen voor het plak goud. Op Jutta haar Instagram zien we foto’s van een trainingsbeest. Ze lijkt super hongerig voor het nieuwe seizoen. Toch zijn er altijd mensen die twijfelen aan haar werkethiek. Zo denken mensen dat ze te veel bezig is met randzaken en te weinig met haar sport. Deze gedachte is opzich niet heel gek, omdat Jake Paul natuurlijk haar vriend is. Toch lijkt het erop dat hard trainen voor Jutta toch echt op de eerst plek komt.

Jutta Leerdam laat zich vastbinden aan flinke paal en gaat er hevig op los

Het trainingsschema van een topschaats(st)er bestaat niet alleen uit het schaatsen zelf. Er komt een hoop meer bij kijken, weet ook Jutta Leerdam. In een Instagrampost van Jutta laat ze zien dat ze meerdere sporten uitoefent. Zo is Jutta veel op de atletiekbaan te vinden, waar ze werkt aan haar topsnelheid en haar schaatsbeweging. Bovendien zien we de blondine in een video ook op de rolschaatsbaan. Tenslotte plaatste ze een foto op de wielrenfiets. Oftewel, Jutta is van alle markten thuis. De meest opmerkelijke video in de slideshow is toch wel de video waar Jutta zit vastgebonden aan een flinke paal. Jutta bungelt aan een wit lint en zwaait haar linkerbeen even flink naar achteren. Klik hier voor deze must watch!

Meer zien van Jutta Leerdam? Kijk op Instagram

Als je nou nog meer van Jutta Leerdam wil zien, dan kan je het beste naar Instagram gaan. Daar staat namelijk nog veel meer mooie kiekjes van de mooie blondine. Jutta deelt graag leuke foto’s en video’s met haar fans en geeft ook tussendoor updates over haar carrière en leven. Het is het dus zeker waard om te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.