Video: Jutta Leerdam spreidt haar benen in de open lucht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is het perfecte uithangbord voor de schaatssport. Met dit soort filmpjes trekt de blondine weer een hoop kijkers!

Jutta Leerdam is weer lekker op het ijs te vinden! De blondine deelt via Instagram verschillende foto’s en video’s van haar schaatservaringen, en lijkt zich dan ook nergens anders te begeven dan op het ijs. Wat natuurlijk logisch is, want met zulke prestaties als Jutta moet je ook wel hard ploeteren. Dit keer deelt de blondine weer een video op het ijs, alleen spreidt de blondine haar benen wel héél ver, in de koude, open lucht..

Jutta Leerdam schaatst graag buiten

Jutta Leerdam mag inmiddels wel dé ijskoningin van Nederland genoemd worden. De blondine pakt titel na titel en lijkt écht niet meer te stoppen. Wat natuurlijk logisch is, want de blondine traint er een eind op los om dit allemaal te kunnen bereiken. Of Jutta nou in de sportschool te vinden is, of op het ijs, Jutta is altijd wel ergens aan haarzelf aan het werken. Dit deelt de schaatsster dan ook maar al te graag met haar trouwe volgers, die iedere dag weer zitten te hopen op een nieuwe foto of video van Jutta. Nou, die hebben ze gekregen! Want Jutta Leerdam deelt een uiterst video via Instagram. De blondine spreidt haar benen wijd in de koude buitenlucht.. Op de video is te zien hoe Jutta wederom aan het trainen is voor wat komen gaat. We zien haar flink schaatsen met een mooie omgeving vol sneeuw. Tot de video ineens in ‘slowmotion’ begint te gaan, en we langzaamaan haar benen vrij open zien spreiden. En dat in die ijskoude buitenlucht! Ze gooit nog even haar staart naar voren, en de blondine heeft wederom haar volgers goed verleidt. Wat kan ze niet, die Jutta Leerdam?

Lees ook: Foto: Beeldschone Jutta Leerdam hijgt uit in krap topje

Jutta Leerdam deelt uitdagende spiegelselfie

Jutta Leerdam is weer op reis! De blondine bevindt zich op dit moment in Italië, om zich klaar te maken om te kwalificeren voor de wereldkampioenschappen. Nu de blondine wederom op reis is, betekent het natuurlijk ook dat ze weer op een hotelkamer is. En als Jutta Leerdam in haar hotelkamer is, willen er regelmatig nog wel eens hele gekke dingen gebeuren. Bijvoorbeeld een prachtige uitdagende foto vanuit de spiegel, van de schaatsster. En mocht dat nou nét hetgeen zijn wat Jutta onlangs online heeft gezet. Vers vanuit Italië. Op de foto zien we de blonde schaatsster in een uiterst luchtig vestje. Het lijkt alsof de blondine hieronder bar weinig aanheeft, maar dat is niet goed te zien. Met één hand in de lucht en een uitdagende blik weet ze zo al haar volgers voor d’r te winnen. Jutta verleidt haar publiek opnieuw! Maar met zo’n uiterlijk, hoeft ze bijna niks te doen om te verleiden..

Lees ook: Video: Jutta Leerdam laat haar glimmende kadetjes zien in schaatspakje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!