Video: Jutta Leerdam probeert Jake Paul af te leiden met uitdagende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam verveelt zich in de sportschool, terwijl ze wacht tot vriendje Jake Paul klaar is. Ze besluit een beetje aan de ringen te slingeren om Jake af te leiden. 

De afleidende manoeuvre van Jutta Leerdam

Als er iets is wat Jutta Leerdam goed kan, dan is het wel het maken van verleidelijke video’s van zichzelf. En daarmee hoopt ze Jake Paul, haar vriendje en een groot Amerikaans Youtuber en boxer, genoeg af te leiden dat hij vroeg stopt met zijn training. Op die manier kunnen de twee weer snel naar huis om leuke dingen te doen. Om hem af te leiden, besluit Jutta om een beetje aan de ringen te slingeren, waardoor je ineens de prachtige blondine van alle kanten kan bekijken. Als dit niet werkt, dan werkt niks meer.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam laat zich van top tot teen zien in heerlijk fitnesspakje

Jutta Leerdam draagt verleidelijk kort broekje op video

In de video maakt Jutta duidelijk dat ze in de ochtend al heeft getraind, daarom is niet in haar gebruikelijke sportkleding te zien. Maar ze draagt wel een ontzettend kort broekje, dat er natuurlijk bijzonder goed uit ziet op het lichaam van Jutta. De knappe blondine weet wel hoe ze zichzelf van haar beste kant moet laten zien. Al zie je haar op de video hierboven natuurlijk vanuit alle kanten. De knappe schaatsster hoopt dat de leuke video genoeg is om Jake Paul te doen besluiten iets eerder te stoppen met zijn training. Dan kunnen ze namelijk er samen vandoor om leuke dingen te doen.

Wat heeft Jutta Leerdam dan voor training gedaan?

Jutta beweert zelf dus al flink getraind te hebben, maar wat heeft ze dan allemaal precies gedaan? Nou, ze is een flink stuk gaan fietsen. De knappe blondine plaatste namelijk nog een video, waarin je goed kan zien hoe ze haar ochtend heeft gevuld. Vanaf het zadel wist Jutta nog een leuke video te maken voor haar volgers om hen een beetje mee te nemen in haar dagelijkse routine. En dat zag er natuurlijk wel heel erg bijzonder uit. De aantrekkelijke schaatsster had een wel heel erg kort pakje aan. Haar topje kon haar prachtige troeven bijna niet in bedwang houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam heeft van al dat sporten een prachtig lichaam gekregen

We snappen wel dat Jake Paul gevallen is voor deze knappe dame. Van al dat sporten heeft ze namelijk een ontzettend mooi lichaam gekregen. En dat kan je wel zien aan de foto’s die de blondine online deelt met haar volgers. Zeker als Jutta weer een verleidelijk topje draagt of een strak sporterspakje merk je pas echt wat voor knappe vrouw ze is. Jutta weet met haar foto’s al haar volgers helemaal in te palmen en te verleiden. Die zijn helemaal weg van de prachtige kiekjes die de knappe blondine laat zien. Jutta vindt het wel fijn dat haar foto’s zo geliefd worden en gaat natuurlijk gerust nog even door met het plaatsen van mooie plaatjes van zichzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?