Video: Jutta Leerdam ontevreden na ingrijpende behandeling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta heeft zichzelf weer eens flink onder handen genomen. Haar wenkbrauwen waren deze keer aan de beurt. Maar het resultaat is ze niet zo tevreden over.

De prachtige schaatsster weet zichzelf altijd mooi te presenteren aan haar volgers en haar nieuwe video is ook zeker geen uitzondering. Jutta heeft besloten om iets aan haar wenkbrauwen te doen en dat pakt best wel goed uit. Alleen Jutta zelf is nog een beetje ontevreden over het resultaat. Ze is duidelijk nog niet blij ermee aan haar fronsende gezocht en haar pruillipje te zien. Jutta is er van overtuigd dat ze beter had kunnen doen.  Gelukkig vinden haar volgers het allemaal wel meevallen. Die zijn allang blij dat ze zo’n mooie video van Jutta mogen ontvangen.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam kan het wel héél goed vinden met Eva Jinek

Jutta kan gelukkig nog lachen

Het lijkt er een beetje op alsof Jutta de hele dag in een sombere bui gaat zijn vanwege haar wenkbrauwen. Maar gelukkig klaart de onweersbui boven Jutta na verloop van tijd weer op. Ze kan dan zelfs nog een beetje lachen. En dat is mooi, want Jutta is het knapst als ze haar lieve lach laat zien. Misschien heeft Jutta ingezien dat het allemaal wel meevalt met haar wenkbrauwen. Of ze besluit om het los te laten en zich te focussen op andere dingen. Het geeft haar in ieder geval haar lach terug en dat is heel erg fijn. Een lachende Jutta is namelijk precies wat je nodig hebt om je op te vrolijken op een grijze dag.

Jutta is de sporter met de mooiste lach

Maar niet alleen op bovenstaande foto heeft Jutta een mooie lach. Het is net zo zeer een handelsmerk van haar als haar wenkbrauwen en de zwarte lijntjes bij haar ogen. Jutta lacht namelijk wat af en als je haar ziet lachen, dan wordt je vanzelf ook gewoon een klein beetje vrolijk. Jutta wordt namelijk nog aantrekkelijker als ze haar lach opzet. En voor wie denkt dat Jutta niet aantrekkelijker kan worden, kijk dan even naar onderstaande foto en oordeel zelf. Jutta ziet er op die foto namelijk fenomenaal goed uit. En dat komt gedeeltelijk door haar leuke lach.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta op jacht naar de perfecte wenkbrauwen

Er zijn weinig sporters die zo met hun uiterlijk bezig zijn als Jutta. Maar dat zorgt er wel voor dat de knappe blondine er altijd op haar best uit ziet. Jutta is vaak bezig met het verbeteren van haar look. Daarom heeft ze ook haar wenkbrauwen gedaan, in de hoop dat ze er nog knapper uit zou gaan zien. Het resultaat valt nu misschien tegen, maar dat betekent niet dat Jutta gestopt is in haar zoektocht naar de perfecte wenkbrauwen. Binnenkort kan je dus een ‘do-over’ verwachten van Jutta, die haar wenkbrauwen dan wel precies gedaan heeft zoals ze had gehoopt. En dan is de knappe schaatsster nog een stukje mooier dan ze al was.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?