Video: Jutta Leerdam filmt zichzelf tijdens stiekem verkenningstochtje op verlaten schaatsbaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft de ijsbaan helemaal voor zichzelf. En wat doe je als je die baan helemaal tot je beschikking hebt? Dan doe je natuurlijk een ererondje. 

De mooie blondine doet even een klein rondje over het ijs. Ze is namelijk helemaal alleen en dat betekent dat ze ongestoord haar gang kan gaan. Natuurlijk gaat dat na een tijdje ook vervelen en dus besloot ze om maar een filmpje te maken om haar volgers een beetje te vermaken. Een goede keuze van Jutta, want haar volgers vonden het natuurlijk ontzettend leuk om te zien wat de schaatsster allemaal aan het doen was op het ijs. Ze lijkt zich in haar eentje prima te kunnen vermaken. Als bonus krijg je als kijker ook nog eens een bijzondere blik op het mooie pakje van Jutta. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. De mooie video van Jutta, die je hier kan bekijken, is dan ook door al haar fans meteen geliked. Die laten geen kans voorbij gaan om te laten weten hoe leuk ze de blondine vinden.

Jutta leerdam gooit haar haren los op video

Op de speelse video zie je Jutta eerst nog even haar haren los gooien. Dat ziet er pas leuk uit. De mooie blondine weet met haar mooie video gelijk de dag van heel veel van haar volgers een stukje beter te maken. Het is natuurlijk ook niet de eerste keer dat Jutta een mooie video voor haar volgers maakt, daar heeft ze nu toch wel flink wat ervaring in. De leuke blondine weet vaak op het ijs het meeste te stralen. Dat merk je nu ook weer. Met haar schaatsen aan en haar strakke pakje om haar mooie vormen heen, weet ze het beste resultaat te bereiken.

Als Jutta het warm krijgt, dan gaat het schaatspakje open

Jutta Leerdam krijgt het ongelooflijk heet van al die rondjes op de baan en dat is stiekem wel goed nieuws. Want als Jutta het warm krijgt, dan doet ze altijd haar schaatspakje een beetje open om af te koelen. Dan krijg je meteen een bijzonder inkijkje in de leuke schaatsster. Met haar open pakje trekt Jutta nog meer de aandacht dan ze normaal al doet. Ze is ontzettend mooi gevormd en dat kan je op de foto’s hierboven nog even extra goed zien. De mooie blondine weet zo pas echt een feestje te maken van haar mooie foto’s. Geen wonder dat iedereen zo dol is op de mooie schaatsster.

Jutta weet flink te betoveren met haar mooie foto’s

Als er iets is waar Jutta Leerdam goed in is, dan is het wel het betoveren van haar volgers door middel van al die mooie kiekjes. De leuke dame weet exact hoe ze haar volgers het beste kan imponeren. Dat doet ze met mooie foto’s van zichzelf en dan helpt het wel om je pakje een klein beetje plagerig open te zetten. Daar worden de foto’s van Jutta, die toch al erg leuk waren om naar te kijken, nog even een stukje leuker van.

Meer van Jutta Leerdam zien kan op Instagram

Als je nog meer van de mooie blondine wil zien, dan zal je even naar Instagram toe moeten. Daar plaatst ze namelijk al haar mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...