Video: Jurkje van Iris Enthoven valt bijna van haar schouders tijdens dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iris Enthoven deelt een uitdagende video via TikTok. Ze geeft haar troeven wel héél veel lucht. De blondine moet oppassen dat ze er niet uitvliegen..

Iris Enthoven deelt een video via TikTok. De blondine is lekker aan het dansen met haar vriendin Sophie Milzink en twee andere vrienden. Dat doet ze zó vol overgave, dat haar troeven er bijna uitvallen. Pas je op, Iris?

Iris Enthoven geeft troeven lucht tijdens dansje

Iris Enthoven kennen we natuurlijk als een dame die haar socials dagelijks goed bijhoudt. Ze is dan ook razend fanatiek op platformen als Instagram, TikTok en Youtube, en men houdt er dan ook van om haar gezicht te zien. Zo ook nu weer, alleen draaide het dit keer minder om het gezicht van de blondine. Via TikTok deelde Iris Enthoven namelijk een vrij uitdagende video. De presentatrice was lekker aan het dansen met Sophie Milzink en twee andere vrienden. Op zich niet zo speciaal, maar vanwege het loszittende jurkje van Iris werd dit filmpje ineens een stuk pikanter! Ze wist de boel nog maar nét binnenboord te houden tijdens het dansje. Iris had blijkbaar héél veel vertrouwen in haar kleding, dus dat is een goed teken!

Lees ook: Foto: Iris Enthoven opent haar badjas en gaat door haar knieën

@irisenthoven Ready for the night!! ✨🥂 With the crew in Capetown! 🇿🇦#capetown #cuffit @alijhali @sophiemilzink @moaafzal ♬ CUFF IT – Beyoncé

Iris Enthoven uitdagend bij onvriendelijke televisieopnames

Onlangs waren de opnames voor ‘The Roast of Famke Louise‘ aan de gang, en uiteraard moest onze eigen Iris Enthoven daarbij zijn! De blondine is tenslotte een heuse influencer, dus samen met haar hartsvriendinnen Sophie Milzink en Nina Warink nam ze lekker plaats in het publiek bij deze onvriendelijke televisieopnames. Het schijnt er nogal hard aan toe te zijn gegaan, maar gelukkig is de blondine met haar twee vriendinnen er zonder kleerscheuren uitgekomen. Ze had voor deze gelegenheid natuurlijk alles uit de kast getrokken voor de beste outfit, en aan de foto’s te zien is dat zeer goed gelukt. Iris draagt een uitdagende glitterpak, wat lekker strak zit. Vol trots poseert ze samen met Sophie en Nina voor de camera. Haar twee vriendinnen mogen we natuurlijk ook niet vergeten, want Sophie Milzink draagt een jurkje met een vrij luchtige bovenkant. Als ze het maar niet te koud krijgt.. Ook Nina Warink weet alle aandacht naar zich toe te trekken met deze stralende outfit. Een zwarte, niet té spectaculaire, jurk. Hij lijkt een beetje op die van haar vriendin Sophie. Maar dat maakt deze outfit natuurlijk niet minder ..

Lees ook: Foto: Sophie Milzink gaat in op brutale volger die kiekjes vraagt

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters maakt heerlijke selfies tijdens zwetend partijtje Pilates (foto’s!)

Emma Heesters is lekker aan het zweten tijdens een les pilates en dan ook foto's die iedereen goed kan bewonderen!

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!