Video: Jurkje van Iris Enthoven valt bijna van haar schouders tijdens dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iris Enthoven deelt een uitdagende video via TikTok. Ze geeft haar troeven wel héél veel lucht. De blondine moet oppassen dat ze er niet uitvliegen..

Iris Enthoven deelt een pikante video via TikTok. De blondine is lekker aan het dansen met haar vriendin Sophie Milzink en twee andere vrienden. Dat doet ze zó vol overgave, dat haar troeven er bijna uitvallen. Pas je op, Iris?

Iris Enthoven geeft troeven lucht tijdens dansje

Iris Enthoven kennen we natuurlijk als een dame die haar socials dagelijks goed bijhoudt. Ze is dan ook razend fanatiek op platformen als Instagram, TikTok en Youtube, en men houdt er dan ook van om haar gezicht te zien. Zo ook nu weer, alleen draaide het dit keer minder om het gezicht van de blondine. Via TikTok deelde Iris Enthoven namelijk een vrij uitdagende video. De presentatrice was lekker aan het dansen met Sophie Milzink en twee andere vrienden. Op zich niet zo speciaal, maar vanwege het loszittende jurkje van Iris werd dit filmpje ineens een stuk pikanter! Ze wist de boel nog maar nét binnenboord te houden tijdens het dansje. Iris had blijkbaar héél veel vertrouwen in haar kleding, dus dat is een goed teken!

Lees ook: Foto: Iris Enthoven opent haar badjas en gaat door haar knieën

@irisenthoven Ready for the night!! ✨🥂 With the crew in Capetown! 🇿🇦#capetown #cuffit @alijhali @sophiemilzink @moaafzal ♬ CUFF IT – Beyoncé

Iris Enthoven uitdagend bij onvriendelijke televisieopnames

Onlangs waren de opnames voor ‘The Roast of Famke Louise‘ aan de gang, en uiteraard moest onze eigen Iris Enthoven daarbij zijn! De blondine is tenslotte een heuse influencer, dus samen met haar hartsvriendinnen Sophie Milzink en Nina Warink nam ze lekker plaats in het publiek bij deze onvriendelijke televisieopnames. Het schijnt er nogal hard aan toe te zijn gegaan, maar gelukkig is de blondine met haar twee vriendinnen er zonder kleerscheuren uitgekomen. Ze had voor deze gelegenheid natuurlijk alles uit de kast getrokken voor de beste outfit, en aan de foto’s te zien is dat zeer goed gelukt. Iris draagt een uitdagende glitterpak, wat lekker strak zit. Vol trots poseert ze samen met Sophie en Nina voor de camera. Haar twee vriendinnen mogen we natuurlijk ook niet vergeten, want Sophie Milzink draagt een pikant jurkje met een vrij luchtige bovenkant. Als ze het maar niet te koud krijgt.. Ook Nina Warink weet alle aandacht naar zich toe te trekken met deze stralende outfit. Een zwarte, niet té spectaculaire, jurk. Hij lijkt een beetje op die van haar vriendin Sophie. Maar dat maakt deze outfit natuurlijk niet minder pikant..

Lees ook: Foto: Sophie Milzink gaat in op brutale volger die pikante kiekjes vraagt

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken.