Video: Joy Beune laat volgers smelten met ondeugende video van achterkant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eén van de mooiste Nederlandse schaatssters, Joy Beune, draait zich ondeugend om terwijl haar achterste wordt gefilmd…

Joy Beune maakt volgers wild met ondeugende blik

De prachtige Joy Beune is misschien wel een van de mooiste Nederlandse schaatssters die we kennen. Ze heeft een mooi gezichtje, prachtige haren, ze is lekker sportief, ze heeft een heerlijk lijf én ze kan een ontzettend ondeugende blik opzetten naar de camera. Daarnaast is het geen geheim dat ze af en toe heel veel van zichzelf laat zien op camera. Kijk maar eens naar deze 5 lekkerste foto’s van Joy Beune! Als je het aan ons vraagt, kunnen bijna alle foto’s en video’s wel gekwalificeerd worden als ‘lekkerste foto’s/video’s’. Onlangs plaatste deze oogverblindende blondine weer een video op haar Instagram waar iedereen van zal smelten! Het is een video van de achterkant van Joy, maar terwijl ze gefilmd wordt, draait ze haar hoofd om naar de camera. De video is zo ge-edit dat ze in slow motion omdraait. Dat maakt het extra verleidelijk. Daarnaast heeft ze ook nog eens een super ondeugende blik op haar gezicht. Dat alles terwijl ze in een heerlijk strak schaatspakje staat. Aan het einde van de video draait Joy zich weer terug om en schaatst ze weg. De vriend van Joy, Kjeld Nuis, is ook een bekende schaatser en reageert op het geweldige filmpje. “Lekkerbekkie”, zegt hij met een smiley met hartjesogen erbij. Dat moet vast echte liefde zijn, want dit is ook helemaal om van te smelten.
Joy Beune gaat diep door haar knieën in bosjes

We kennen Joy Beune natuurlijk allemaal van het gladde ijs en die scherpe schaatsen waar ze regelmatig op staat. Ze is ook niet voor niets Junior Wereld Recordhouder. Dat schaatsen kan ze wel! Regelmatig verschijnen er video’s en foto’s van Joy op haar Instagram terwijl ze op de schaatsbaan staat. Je zou denken dat dat misschien een beetje eentonig zou worden, maar gelukkig komen er ook vaak video’s zoals hierboven voorbij. Die houden het allemaal lekker interessant. Daarnaast verschijnen er ook wel eens foto’s van Joy op haar sociale media waarop ze niet op het ijs staat en geen schaatspakje draagt. Hoewel dat schaatspakje haar lijf heerlijk complimenteert, is het ook niet verkeert om haar zo nu en dan een keer te zien in gewone kleren, zoals een leuk jurkje of een lekker strakke broek. Onlangs plaatste ze een ’trowback’ foto op haar Instagram. Dat houdt in dat ze een foto plaatst van een tijdje geleden. De foto is genomen in een groot grasveld met allerlei wilde bloemen erin. Joy is flink diep door haar knieën gezakt en draagt een strak, oranje jurkje. Ze kijkt, wederom, verleidelijk de camera in en steelt met deze blik het hart van elke man!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!