Video: Johan Derksen verbant Roxane Knetemann nu al bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen duldt geen tegenspraak bij zijn programma Vandaag Inside. Dit keer stuurt hij de blonde Roxane Knetemann de studio uit! Wat was de reden?

Johan Derksen houdt dingen graag simpel. Zijn kapsel is al jaren hetzelfde, net als zijn snor. Alleen de titel van het programma waarin die gedeeltelijk de dienst uitmaakt verandert continu. Net als de gasten trouwens. Johan zorgt echter altijd ervoor dat diegene die niet thuishoren er ook gelijk uitvliegen. Dit keer gooit hij Roxane Knetemann uit het programma. Roxane had zich, aldus Johan, misdragen en het is dan ook tijd voor straf. Ze lacht om een grap van Wilfred Genee over Johan en heeft het daarmee goed verpest voor zichzelf. Geen tijdelijke time-out, maar hij hoeft haar nooit meer te zien bij Vandaag Inside. Of maakt hij zelf ook gewoon een grapje?

Johan Derksen deelt foto, Roxane en René lachen

Johan wil in het programma geen onderwerp zijn van gesprek, zo blijkt maar weer. De presentator is inmiddels van bijna bejaarde leeftijd, maar lijkt dit niet te willen erkennen. Of respect te willen voor ouderen. Wilfred Genee maakt echter een grap over de hoge leeftijd van Johan en iedereen lacht erom. Zo ook Roxane. Waar over het algemeen gedacht wordt dat enkel de jeugd geen zelfspot heeft, ontbreekt dat bij veteraan Johan ook een beetje, zo blijkt. De reactie Roxane na het aanhoren van de grap stelt teleur. Johan had toch meer verwacht van de blondine. Wellicht had hij net het gevoel dat Roxane hem wel zou ondersteunen? Als blijkt dat ze zich eerder bij team Wilfred schaart is Johan er klaar mee. “Jij bent bezig met je laatste avond.”

Veteraan Johan Derksen laat Roxane niet meer toe

Dat was een snelle exit voor de blondine. Waar ze juist een beetje op stoom was gekomen. Steeds vaker was ze uitgenodigd om een drankje te komen doen aan de bar in Vandaag Inside en ze leek haar plek helemaal te hebben gevonden. Johan zag haar ook wel zitten van een afstand en ging graag het gesprek aan. Maar hij is van de oude garde en duldt geen tegenspraak, en ook geen bijval bij grappen. Vooral niet van nieuwelingen en al helemaal niet als de grap over hemzelf gaat. Roxane krijgt geen tweede kans. Of kan ze het toch nog goedmaken?

Lachen met Roxane Knetemann en Merel Ek

Waar René en Roxane dus helemaal los gaan na het horen van de grap, houdt Johan aan tafel zijn stalen gezicht. Hij is zichtbaar not amused, dat is duidelijk. Ondanks dat de voormalige wielrenster goed ingevoerd is in het sportwereldje, vindt Johan dat ze nu haar boekje te buiten is gegaan en te weinig toevoegt. Maar of Roxane Knetemann nu écht moet vrezen voor haar tv-carrière? Hetzelfde gebeurde politiek verslaggeefster Merel Ek tijdens één van haar eerste uitzendingen van Vandaag Inside. Zij was het oneens met Johans kijk op de politiek, en ging tegen hem in. Johan gaf meteen aan daar niet van gediend te zijn. Toch schuift Merel Ek inmiddels vrijwel wekelijks aan bij Vandaag Inside! De moraal van het verhaal is dus dat Johan stiekem weinig te vertellen heeft als het gaat om de invulling van het programma.

Roxane praat over wielrennen bij Vandaag Inside

Roxane Knetemann is een voormalig wielrenster. Dan is een voetbalprogramma, waar wel nog actualiteit besproken wordt, misschien niet de meest geschikte plek voor haar. Toch zijn er weinig plekken waar écht inhoudelijk over wielrennen gepraat wordt op de Nederlandse tv. Op die manier lijkt een barkruk bij Vandaag Inside wel de juiste plek voor Roxane. Uiteindelijk zou Johan Derksen natuurlijk gewoon blij moeten zijn dat er nog überhaupt jonge vrouwen zijn die aan willen schuiven bij zijn programma! Hij, René en Wilfred klagen altijd over een gebrek aan beschikbare gasten. Misschien moeten de mannen toch eens aan hun gastvrijheid gaan werken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.