Video: Jessie Jazz Vuijk laat volgers genieten van al haar rondingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Jessie Jazz Vuijk heeft een nieuwe video online gezet waarin ze haar volgers laat genieten van al haar rondingen. 

Eindelijk baby buikje zichtbaar bij Jessie Jazz vuijk

De knappe blondine maakte laatst het nieuws bekend dat ze zwanger was en dat zij en haar vriend binnenkort dus ouders worden. Dat is natuurlijk mega spannend nieuws. Wel betekent het dat Jessie binnenkort niet meer zo makkelijk als model aan de slag kan, tenzij het gaat om klussen voor zwangere vrouwen. Maar dat heeft ze er natuurlijk graag voor over. Momenteel zit Jessie nog aan het begin van haar zwangerschap, maar de eerste tekenen beginnen zich al voor te doen. Zo kan je eindelijk een beetje een buikje herkennen bij Jessie. En natuurlijk deelt ze dat moment even met haar lieftallige volgers. Die mogen elke stap op deze bijzondere reis meemaken met de knappe brunette.

Lees ook: Foto: Jessie Jazz Vuijk opgelucht na delen enorm geheim over dubbelleven

Ondanks haar buikje ziet Jessie er nog steeds prachtig uit

Zelfs met een beginnend buikje is Jessie Jazz Vuijk nog steeds een van de meest knappe vrouwen van Nederland. Daar verandert een klein buikje voorlopig niks aan. En daarbij, Jessie kan er na haar zwangerschap gewoon met wat training en goed eten ervoor zorgen dat ze binnen de kortste keren weer een super aantrekkelijk te pakken heeft. Er is dus nog geen enkel probleem. Jessie is voorlopig vooral erg trots op haar buikje en laat die maar al te graag aan mensen zien.

Jessie geniet met zelfverzekerde pose in roze pakje

De afgelopen weken waren best heftig voor Jessie, met de eerste periode van haar zwangerschap, een aantal drukke klussen en een griepje dat ze moest zien te overwinnen. Maar alles is uiteindelijk goed gekomen. En dat moest natuurlijk even gevierd worden. Hoe doe je dat als influencer? Inderdaad, met een prachtige foto van jezelf. En die is ontzettend goed gelukt. Jessie ziet er wel een klein beetje uit als een suikerspin in haar volledig roze pakje, maar het staat haar natuurlijk gewoon goed. En Jessie is ook heel erg zoet van zichzelf, dus het pakje dat paste eigenlijk wel bij haar. De knappe blondine stond zelfverzekerd te poseren voor de camera. Ze laat zien dat ze helemaal klaar is voor de komende maanden.
Jessie Jazz Vuijk laat eerste beelden kindje zien

Natuurlijk duurt het nog even voor het kindje van Jessie geboren wordt, maar ze heeft wel alvast de eerste beelden van hem kunnen laten zien. Tijdens een echo kon Jessie al even kijken naar haar toekomstige kindje. En dat was voor haar best wel indrukwekkend. Ze moest het momentje dan ook even delen met haar volgers, die allemaal natuurlijk erg blij zijn voor de knappe dame. Ze wordt dan ook overspoeld met felicitaties en complimentjes. En dat is alleen maar terecht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...