Video: Jake Paul laat smachtende Jutta Leerdam stikken voor gevecht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jake Paul maakt zich klaar voor een belangrijk gevecht, en heeft tijdens z’n voorbereiding overduidelijk géén tijd voor Jutta Leerdam. Hij lijkt haar zelfs volkomen te negeren!

In Jake Pauls laatste Instagram-bericht deelt hij een glimp van zijn intense bokstrainingen, waarbij de focus ligt op zijn aanstaande gevecht op 2 maart. Jake kennende offert hij echt álles op om op die datum goed voor de dag te kunnen komen in de boksring. Dat lijkt echter wél ten koste van zijn relatie met Jutta Leerdam te gaan.

Jutta Leerdam appt Jake: ‘Wanneer ben je thuis?’

In het door Jake Paul gedeelde filmpje zien we appjes van Jutta verschijnen. Ze vraagt aan Jake: ”Hey schat, wanneer ben je weer thuis?” Het feit dat deze appjes onbeantwoord blijven werpt natuurlijk een soort schaduw van twijfel op Jake’s prioriteiten. Terwijl Jake zich volledig concentreert op zijn bokscarrière, roept de vraag op of hij misschien te ver gaat in zijn passie en zijn vriendin Jutta uit het oog verliest.

Jake Paul

Wat zeggen de fans van Jake Paul?

De reacties op Jake’s post zijn gemengd. Sommigen bewonderen zijn doorzettingsvermogen en moedigen hem aan om door te zetten in zijn streven naar succes in de bokswereld.

Fans reageren met opmerkingen als ”Goed werk, kampioen”, ”Ziet er scherp uit’, ”Sterke mentaliteit’ en ”respect”. Ze kunnen niet wachten om de wedstrijd te bekijken en vinden dat hij het goed doet.

Anderen uiten echter een andere kijk op zijn carrière en zijn persoonlijke leven met Jutta Leerdam. Dit soort reacties passeren de revue: ”Weer een nepgevecht”, ”Ze wordt ongeduldig” en ”Hierdoor stapt ze binnenkort over naar een andere man”. Ze vinden dat hij geen échte bokser kan zijn en altijd een ‘neppe’ YouTube-bokser zal blijven. Ook menen ze dat Jutta beter verdient en niet op hem zou hoeven wachten.

Dit is hoe Jutta Leerdam zelf heeft gereageerd op de Instagram-post: ”Bijna schatje” en ”Zo sterk, ugh”. Jutta lijkt het zelf niet heel erg te vinden en geniet van de beelden die hij heeft gedeeld.

Jake Paul vecht tegen Ryan Bourland

Jake Paul keert op 2 maart terug in de boksring! Zoals te zien is in het filmpje, is hij druk bezig met een intensieve voorbereiding voor het gevecht dat plaatsvindt op 2 maart. Hij staat gepland om tegen Ryan ‘The Rhino’ Bourland te boksen in Puerto Rico. Jake wil erg graag gezien worden als professionele bokser. Omdat hij begon als Youtuber wordt hij lang niet overal in de bokswereld serieus genomen. Dat probeert hij goed te maken met extra harde traniningsessies. Hij lijkt er dus zelfs z’n relatie met Jutta Leerdam mee in gevaar te brengen! Met slechts enkele weken te gaan tot het gevecht, wordt de spanning steeds groter en kunnen fans nauwelijks wachten om te zien wat Jake op de grote dag zal laten zien.

Meer zien van Jake Paul kan op Instagram

Voor degenen die meer willen zien van Jake Paul, biedt zijn Instagram-account een uitgebreide kijk in zijn leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...