Video: Jade Anna laat zich zonder kleding filmen in de douche

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna van Vliet deelt een wel erg pikante video van zichzelf. Zo filmt Jade Anna zichzelf uitgebreid terwijl ze aan het douchen is.

Jade Anna deelt sensuele video onder de douche

Het lijkt er op dat Jade Anna van Vliet zin had om haar volgers weer eens flink op te warmen. De blondine heeft misschien iets te vieren of ze wilde haar volgers op Instagram graag bedanken voor hun trouwe steun en het feit dat ze door al haar volgers een huis heeft kunnen kopen. Het is namelijk voor de meeste mensen van negentien jaar onmogelijk om een huis te kopen, laat staan zo’n groot exemplaar als die Jade Anna nu al bezit. Vanwege al deze redenen wou Jade Anna misschien haar dankbaarheid tonen door een wel hele spannende video te delen met haar volgers. Zo is te zien dat Jade Anna onder de douche staat zonder kleding of een zwempakje. Jade staat met haar rug naar de camera toe terwijl ze druk bezig is met haar haren spoelen en wassen. De blondine haar rug is bijna helemaal te zien en dat zorgt voor een erg spannend beeld. Het is in ieder geval slimme promotie van Jade Anna voor een video waarin ze haar haarroutine laat zien. Iedereen weet dat er dus spannende beelden voorbij gaan komen en dat zorgt voor extra veel kijkers.

Jade Anna filmt zichzelf voor spannende avond

Het was voor Jade Anna van Vliet waarschijnlijk al een dikke week geleden dat ze voor het laatst op vakantie is geweest. Daarom was het hoogste tijd om nóg even een keer er tussen uit te gaan naar een zonnige bestemming. Dit keer is het geen persreisje of tripje met vriendinnen, nee Jade Anna gaat met haar vriend Gio Latooy. De twee zijn sinds ze weer samen zijn duidelijk helemaal verliefd. Op de video is te zien dat Jade Anna en Gio Latooy zich klaar hebben gemaakt voor hun eerste avond op Mallorca. De twee dragen allebei een outfit van de Zara. Jade Anna haar outfit bestaat uit een lange gekleurde jurk die ze afmaakt met hakjes van Louis Vuitton en uiteraard een designertas. In de video zegt Jade Anna dat ze Gio er geweldig uit vindt zien in zijn outfit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Lees ook: Jade Anna krijgt bakken kritiek door deze pikante foto in badkleding

Jade Anna zit doodsangsten uit tijdens vlucht

Het is voor sommige mensen helemaal niet zo leuk om te moeten vliegen, ook al is het voor een vakantie. Dit probleem heeft Jade Anna van Vliet telkens weer als ze een vliegtuig instapt. Het is natuurlijk niet heel handig dat Jade Anna vliegangst heeft, want ze gaat voor haar werk als influencer regelmatig met het vliegtuig ergens heen om de mooiste foto’s te schieten. Dit keer is het dan wel voor een privé vakantie met Gio Latooy naar Mallorca, maar Jade Anna vindt het nog steeds niet leuk. De blondine zegt normaliter een reispilletje te nemen maar deze nu te hebben overgeslagen vanwege de korte duur. Helaas is het nog steeds erg spannend voor Jade Anna als het vliegtuig beweegt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?