Video: Jade Anna laat keihard aan zich trekken na hete wasbeurt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De broek van Jade Anne brengt haar in flinke problemen! Ondanks dat ze haar broek heeft aangekregen, lukt het Jade niet meer om de broek uit te krijgen.

Jade Anna’s broek is hard gekrompen na hete wasbeurt

De broek van Jade Anne heeft haar flink in het nauw gedreven en hoe! Jade ligt helemaal gestrekt op haar bed omdat ze haar broek niet meer uit kan krijgen. Ondanks dat ze haar broek heeft aangekregen, lukt het Jade niet meer om de broek uit te krijgen. Een van haar vriendinnen is ingeschakeld om eens flink te trekken om de boel weer passend te maken. Hieronder in de video zie je hoeveel kracht er aan te pas moet komen om dat witte strakke broekje weer uit te krijgen. Dit zegt wel weer even hoeveel moeite er gepaard gaat om er zo modieus elke dag uit te zien. Het is niet bepaald comfortabel, maar Jade zal er wel weer uitstekend uitzien!

Lees ook: Foto: Beeldschone Jade Anna geniet van zichzelf in nietsverhullend sportpakje

Jade Anna vraagt 6000 euro per TikTok filmpje

TikTok is de laatste tijd enorm gegroeid en is een vrij nieuw medium. Bedrijven kunnen door gebruik van advertentiemogelijkheden flink uitbreiden. Als je een start-up bent en je krijgt het voor elkaar dat een bekende influencer jouw merk op TikTok promoot, dan kan je ineens enorm groeien. Dit was het doel van een startend bedrijfje en daarom deden ze een oproep naar influencers. De volgers van het TikTok account dachten goed mee, zij kwamen namelijk met de influencer Jade Anna. Één volger reageert: ”Jade Anna, misschien deze lieverd?”, waarbij ze de influencer tagt. Je zou denken door het enorme bereik die Jade Anna heeft, zij de juiste influencer is om dit bedrijfje te helpen, maar de realiteit viel vies tegen. Het bedrijf reageert namelijk onder die comment: ”Deze lieverd zit vol, en vraagt per post 6.000 euro.” Voor een start-up is dit natuurlijk een flinke smak geld, maar Jade Anne heeft een immens groot bereik, dat uiteindelijk je geld wel waard gaat zijn. Maar voor iemand van 18 jaar is dit wel een absurd bedrag om één filmpje op te nemen!

Lees ook: Foto: Jade Anna laat zich helemaal zien in verschrikkelijk strak pakje

Jade Anna deelt haar sport- en eetroutine op TikTok

Jade Anna is de laatste tijd steeds vaker te vinden in de sportschool. Tegenwoordig is ze veel bezig met gezonde voeding en bewegen. Dagelijks deelt Jade filmpjes op haar Instagram en TikTok dat ze weer lekker in de sportschool staat en welke gezonde maaltijd daarna volgt. Jade heeft inmiddels flink wat vooruitgang geboekt met alle uren die ze in de sportschool doorbrengt, maar is het eetschema van Jade Anna ook veranderd? Op TikTok besloot de blondine een filmpje te delen van haar eet- en fitnessroutine met al haar volgers. Haar hele TikTok staat vol met allerlei leuke filmpjes en haar bereik is gigantisch groot. Jade Anna heeft 1.300.000 volgers en ondertussen al zo’n 106.5 miljoen likes op haar video’s gekregen, dat is een enorm aantal! Dus ga haar eens rustig bewonderen op haar social media accounts!

@jadeanna

Like for more daily vlogsss

♬ Lo-fi hip hop – NAO-K

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...