Video: Jade Anna gooit benen helemaal wijd voor vriendinnetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna was met een vriendinnetje in een lollige stemming. De twee zette elkaar in allerlei bijzondere posities. Het geheel eindigde met Jade en haar benen wijder dan ooit te voren.

Meiden die niet weten wat ze aan het doen zijn

Jade Anna ging met een vriendinnetje naar de sportschool. De twee gaven toe niet te weten hoe de apparaten werken. Maar eigenlijk hoefden ze dat niet eens te zeggen, het was duidelijk te zien. Ze gebruikten gelukkig op alle apparaten het laagste gewicht, want anders hadden ze lelijke blessures op kunnen lopen. De twee waren namelijk hele bijzondere bewegingen aan het doen. De hip-trust, een apparaat waarbij je je heupen omhoog en omlaag beweegt, was gek genoeg de enige die de dames goed af ging. Vervolgens kwamen ze aan bij een apparaat om je benen te trainen. Hier ging Jade Anna met haar benen wijd zitten en begon hard te duwen. Wat ze ook deed, ze kreeg haar benen niet meer gesloten. Toen ze vervolgens de beweging andersom deed, dus benen openen, ging het haar een stuk beter af.
Boodschap van Jade Anna

Bij het filmpje schreef Jade Anna dat ze niet helemaal wist wat ze aan het doen was, maar dat dat niet erg is. Ze wilde anderen aanmoedigen om naar de sportschool te gaan. Ook als ze niet weten hoe ze de apparaten moeten gebruiken. Ze heeft natuurlijk gelijk dat het gezond is om te sporten. Het enige probleem is dat ze even vergeet dat er op deze manier dingen kapot kunnen, namelijk de apparaten en de mensen. Als je met gewicht iets gaat doen wat niet de bedoeling is, kan dat grote gevolgen hebben. Zo is op het filmpje bijvoorbeeld te zien dat de dames hun knieën overstrekken.

Jade Anna is onrealistich

Daarnaast vinden veel mensen dat Jade Anna erg onrealistisch is in het filmpje. De meeste gyms zijn vol. Dan vinden mensen het niet leuk als je een apparaat gebruikt op een verkeerde, nutteloze, manier terwijl zij proberen te sporten. Ook vinden mensen het onlogisch dat een meisje met zo een goed geen echte training doet. Het geeft een vertekend beeld als je alleen laat zien dat je een beetje staat te lachen en dan toch heel dun bent. Alleen in een sportschool staan is niet genoeg. Toch reageren de meeste mensen dat ze het heel grappig vinden wat de meiden aan het doen zijn. Ook zeggen veel mensen dat ze het herkenbaar vinden. De meeste volgers van Jade Anna zijn dus niet zo bekend met de apparaten. Er zijn wel enkelingen die aangeven dat zij het wel weten. Attent genoeg bieden die meteen aan om de volgende keer mee te sporten met de blondine zodat ze het meteen kunnen uitleggen. Want er zijn veel mensen die wel wat dichterbij de zwetende dame zouden willen staan. De vrouwen in de reacties onder de video zijn meer bezig met waar haar sportkleding vandaan komt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.