Video: Jada Borsato laat enorme misser zien in doorschijnend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato deelt een stel video’s via TikTok. De brunette laat wat flinke missers zien, in een maar al te doorschijnend topje..

Ondanks dat haar vader een ware paria is, is Jada Borsato nog altijd erg actief op sociale media. De brunette is een échte hit op Instagram en ook op TikTok stijgen haar volgers richting de 50 duizend. En dat zal na het zien van deze video alleen nog maar meer worden. Want de brunette deelt een uiterst opvallende video, met een nóg opvallender topje. In dit doorschijnende topje laat Jada wat enorme missers zien..

Jada Borsato haar doorschijnende topje zorgt voor chaos

Op de video die Jada Borsato via TikTok deelt is te zien hoe de brunette wat enorme missers op een rijtje zet voor haar volgers. We zien namelijk Jada, samen met Benson Boone, een Britse zanger. De brunette probeert een nummer te zingen, maar dat gaat stroever dan gedacht. Er vallen borden op de achtergrond, Jada vergeet haar tekst, van alles gaat er mis. Ze besluit deze ‘bloopers’ op een rijtje te zetten. Echter lijken deze bloopers niet hetgeen waar haar volgers op focussen, na het zien van dit topje. Want de outfit die de dochter van Marco Borsato aanheeft, liegt er niet om. De brunette draagt een topje met een doorschijnende voorkant. Terwijl Jada lekker blijft zingen, lijken haar volgers ergens anders op te focussen. In ieder geval valt Jada in tegenstelling tot haar vader goed in de smaak bij het publiek!

Lees ook: Foto: Jada Borsato maakt haar volgers gek met heerlijk zomerjurkje

@jada_borsato Since it’s been a year already, figured I’d post the bloopers!🤣 this was so much fun! #ghosttown #bloopers @bensonboone ♬ origineel geluid – jadaborsato

Waar is Marco Borsato nu?

Waar de vader van Jada Borsato, Marco, nu is, is niet volledig duidelijk. Wél speculeren er verschillende bronnen over het geheimzinnige leven van de zanger op dit moment. En daar zitten een paar heel opvallende verhalen tussen. Marco Borsato werd eerder dit jaar aan de schandpaal genageld omdat hij Barbecues zou organiseren, waar hij aan jonge meiden zou hebben gezeten. Dit allemaal omtrent The Voice of HollandNadat dit nieuws naar buiten kwam hebben we niks meer van hem gehoord, net zoals zijn compagnon, Ali B. Waar Ali B nu in Marokko lijkt te zitten, is de locatie van Marco Borsato nog altijd onbekend. Verhalen luiden dat de zanger ‘ondergedoken’ zit in zijn woning in Alkmaar, en hij alleen maar de deur zal openen voor zijn kinderen. Ook gaan er verhalen rond dat Marco op zijn motor naar Italië vertrokken is, om daar ‘onder te duiken’. Waar de zanger ook mag zijn, het is vrij duidelijk dat Marco zich schuilhoudt. Hoe moet dat dan verder, in de toekomst? Want zowel via sociale media als optredens laat hij niks meer van zich horen. Zal hij zijn carrière hervatten vanuit Italië? Misschien breekt Marco wel door internationaal..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!