Video: Het is maar goed ook dat Max Verstappen F1-coureur geworden is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het is maar goed dat Max Verstappen besloten heeft om coureur te worden en geen voetballer, als je dit filmpje moet geloven. 

Max Verstappen is misschien wel de beste coureur in de wereld, maar van voetbal heeft hij geen kaas gegeten. Dat blijkt wel uit een video van Max. Daarin probeert hij de bal even hoog te houden, maar dat gaat hem eigenlijk niet goed af. Hoewel het filmpje een throwback is uit 2022, lijkt het ons sterk dat Max in de tussentijd beter geworden is in voetbal. Zo zie je maar weer dat je niet overal goed in kan zijn. Zelfs Max Verstappen heeft met bepaalde dingen gewoon moeite. Maar gelukkig gaat racen Max Verstappen nog altijd goed af.  Bekijk de grappige video hier!

Lees ook: Video: Auto Max Verstappen onderging bizarre transformatie

Max Verstappen is altijd wel in voor iets leuks en ludieks

De coureur is regelmatig te zien in allerlei leuke filmpjes. Soms dan rijdt hij in een monstertruck, of dan is hij weer een keer extreem off-road bezig. Het zijn dingen die Max ontzettend leuk vindt om te doen. Hij is wel een beetje een sportfreak. Ook wintersport vindt de coureur geweldig om te doen. Je zou denken dat de regerend wereldkampioen iets voorzichtiger is met zijn ledematen, maar dat blijkt dus tegen te vallen. Max heeft ook niets meer te bewijzen, dus als hij uitvalt zal dat niet zo’n grote ramp zijn. Dat maakt wel dat hij veel meer tijd heeft voor zijn snelle hobby’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.