Video: Hélène Hendriks kruipt onder desk ESPN voor flinke kroket

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ook als ESPN even weg is voor een reclameblok blijft de camera gewoon draaien. Daar hield verslaggeefster Hélène Hendriks geen rekening mee toen ze lekkere trek kreeg!

Tijdens een live-uitzending bleek maar weer dat een voetbalverslaggeefster als Hélène Hendriks niet hoeft te rekenen op lange pauzes of uitgebreid avondeten. Daarom ging Hélène Hendriks voor een Snelle Snack die onder de desk verstopt was!

Lees ook: Geheimzinnige Hélène Hendriks geeft eindelijk duidelijkheid over relatie

Hongerige Hélène Hendriks gaat voor klassieker bij ESPN

In een stadion heb je niet zo veel keus als het gaat om avondeten. Leuke opties zijn het  broodje gehaktbal, of een kaassoufflé voor de vegetariërs. Je kunt ook voor wat avontuurlijkers gaan, zoals een portie vlammetjes. Hélène Hendriks en haar collega Marciano Vink van EPSN kozen deze keer voor de oer-snack: een broodje kroket. Niet alleen een zekerheidje onder de mannelijke voetballiefhebber, blijkt nu! We kennen Hélène als een fitte dame, maar dankzij analist Marciano, die er duidelijk een iets minder gezonde levensstijl op nahoudt, vulden de twee hun pauze met het wegschrokken van een klef broodje gefrituurd rundvlees. Je zou toch denken dat een grote werkgever als ESPN een soort gezonde catering langs het veld heeft voor hun paradepaardje Hélène. Toch doet zo’n gevuld stadion blijkbaar iets met je. Je grijpt in deze ambiance nét iets sneller naar een biertje en een vette hap. Hélène lijkt opvallend genoeg een meer ervaren snacker dan Marciano…

Hélène kan beter multitasken dan mannelijke collega

Dat presenteren en eten tegelijktijdig een beetje moeilijk is, lijkt Hélène Hendriks als geen ander te weten. Zelfs voor vrouwelijke presentatrices, die over het algemeen wel bekend staan als echte multitaskers. Voor de mannen is dit vaak een iets gevaarlijker gebied. Hélène weet het broodje zowaar snel, effectief en relatief schoon naar binnen te werken. Marciano bezwijkt onder de haast van live-tv, en moet pas echt schrokken. Als de mensen thuis het maar niet te zien krijgen! Gelukkig loopt het verhaal goed af. Maag gevuld, een korte blik in de camera van Helene (Marciano heeft het nog te druk) is genoeg om te laten weten aan de kijker dat ze ook maar een mens is.

Marciano Kroket

Hélène Hendriks is goed voorbereid

Een voetbalwedstrijd presenteren is lang niet zo simpel als het lijkt. Het is meer dan een microfoon vasthouden en zeggen wat in je opkomt. Als je als vrouw wilt overleven in die harde en voornamelijk mannelijke wereld, dan moet je goed voorbereid zijn. Hélène laat zich dus nooit verrassen. Zowel de 41-jarige Hélène als Marciano hadden hun order blijkbaar al doorgegeven aan het snackpunt in het Philips-stadion en het broodje lag klaar voor de commercial break. Tenzij het zompige puntje al een half uur onder de desk lag af te koelen. Echt heet was hij waarschijnlijk niet meer, anders was die schrokpartij misschien nog wel komischer geweest. Je vraagt je na zo’n actie wel af: wat ligt er nog meer onder die desk van Hélène? Een verschraald biertje? Een proteïnereep? Gevulde koeken of een zakje chips? Kijkers en stadiongangers worden aangemoedigd om goed op te letten als Hélène weer eens onder die desk duikt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...