Video: Heleen van Royen loopt te koop met flinke peen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze lijkt helemaal in haar nopjes met wat ze vast heeft. Wat is Heleen van Royen van plan met die enorme wortel?

De prachtige schijfster is er vroeg bij dit jaar. Sinterklaas is nog niet eens in ons land, maar Heleen van Royen is al bezig met het paard van Sinterklaas. Met een flinke peen in haar hand weet ze wel raad.

Heleen van Royen heeft wel vaker een flinke peen in haar hand

De knappe Heleen van Royen weet precies wat ze doet. Zo te zien heeft ze ervaring met een flinke peen in haar handen. Zoals op de video valt te zien heeft ze het vaker gedaan. Normaal zijn mensen juist heel bang wanneer ze een paard eten moeten geven, maar Heleen trekt zich hier niets van aan. Ze laat het paard regelrecht uit haar hand eten. Bang is de prachtige schijfster zeker niet. Het paard krijgt een lekker toetje, maar niet alleen het paard wordt verwend. Heleen van Royen filmt gelukkig ook nog even zichzelf en niet alleen de paarden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen is alleen maar met dieren bezig

Normaal gesproken is Heleen van Royen alleen maar met zichzelf bezig. Nu heeft ze heel recent al twee foto’s gedeeld samen met dieren. Eerst was het een paard, maar nu poseert zo ook samen met haar hond. Op alle twee de foto’s heeft Heleen dezelfde trui aan. Ze zijn dus waarschijnlijk op dezelfde dag gemaakt. Dit terwijl dierendag net geweest is. Heleen van Royen had er dus een heerlijk dierlijk dagje van gemaakt. De 57-jarige Heleen is net als wijn. Hoe ouder de wijn hoe beter die smaakt. Heleen van Royen gaat er juist steeds beter uitzien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen weer aanwezig bij Vandaag Inside

Wanneer Heleen van Royen bij Vandaag Inside komt zijn de fans door het dolle heen. De prachtige schrijfster aan tafel samen met de mannen van VI is een gouden combi. De laatste keer waren de Vandaag Inside kijkers alleen niet zo te spreken over het optreden van Heleen van Royen. Ze zat aan tafel en het gesprek ging hier voornamelijk over André Hazes junior. Die had net zijn nieuwe documentaire gemaakt en Heleen van Royen is hier helemaal fan van. De mannen aan tafel hebben alleen een hele andere mening over André Hazes jr. en zijn docu. Zoals vele Vandaag Inside kijkers weten heeft Johan Derksen een hekel aan Dré Hazes. Veel Vandaag Inside kijkers zijn het met Johan Derksen eens en vinden het optreden van Heleen van Royen tien keer niks. Als je sensatie zoekt moet je vooral de comments onder Heleen van Royens foto bekijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.