Video: Gwen van Poorten deelt intieme details over hoogtepunt in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten is de onschuldigste niet en dat maakt ze nog even extra duidelijk tijdens dit fragment dat ze deelt met haar volgers…

Gwen van Poorten voelt zich ongemakkelijk tijdens climax

De prachtige Gwen van Poorten kan het allemaal! Ze is televisiepresentatrice en heeft twee eigen podcasts. Één van die podcast heet Met Z’n Allen de podcast. Het idee van deze podcast is om zoveel mogelijk mensen te bereiken met dingen waar iedereen zich wel in kan vinden, maar ook dingen waar iedereen wel eens hulp bij nodig heeft. Het motto is dan ook: “Samen is beter dan alleen”. Een tijdje lag de podcast uit de lucht, maar dankzij groot succes is ‘ie sinds twee maanden weer terug! In een video die onlangs online kwam, was Nellie Benner te gast. Nellie is presentatrice, actrice én radio-dj bij NPO 3FM. Nellie vertelt dat ze het best lastig vindt om iemand lang in de ogen aan te kijken. Daar achteraan stelt ze direct de vraag aan Gwen: “Kijk jij je vriend aan tijdens een climax in bed?” Gwen reageert direct met: “Nee, dat is echt raar eigenlijk hè? Ik vind dat op de een of andere manier te intiem.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door METZNALLEN (@metznallendepodcast)

Volgers van Gwen van Poorten zijn het niet eens

In de bovenstaande video vertelt Gwen dat ze het veel te intiem vindt om haar vriend tijdens een climax in bed in de ogen aan te kijken. Ze sluit het af met: “Super weird! Iemand zit in je.” Dat terwijl ze al zeven jaar samen is met haar grote liefde. Nellie is het helemaal eens met de brunette en vindt het zelf ook veel te intiem. Tóch lijken de mensen in de reacties het er niet mee eens te zijn. Iemand maakt er een grapje van en zegt: “No man, gewoon ogen wijd open en de deathstare!” Anderen reageren er iets serieuzer op: “Ik vind het juist een écht teken van liefde, juist omdat het zo intiem is”. Zo zijn er nog wel meerdere reacties. De fans en volgers van Gwen lijken het juist iets te vinden dat hoort bij liefde en geluk! Nou Gwen, toch maar eens proberen dan?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen van Poorten is er enorm vroeg bij dit jaar

De prachtige en getalenteerde Gwen van Poorten laat er geen gras over groeien. Ze is gék op Kerstmis! Elk jaar haalt ze zo vroeg mogelijk de boom tevoorschijn en de lelijke kersttruien uit de kast. Ook dit jaar is het weer raak. Recentelijk heeft ze een video op haar Instagram gezet waarbij ze zichzelf filmt. Ze heeft nog nét geen kersttrui aan, maar ze heeft een grote kerstmok in haar hand en wanneer ze de camera draait, komt ook de grote kerstboom tevoorschijn. Onder de video zit audio die, in het Engels, luidt: “Wauw, gekkie, jijgekke meid!” Gwen maakt er dus een beetje een grapje van, maar stiekem wil ze graag laten zien hoe ontzettend dol ze is op de winterfeestdag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.