Video: Gillende Marijn Kuipers hurkt diep in de sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers is een van de meest lenige blondines van het land. En dat komt allemaal dankzij haar avonturen in de sportschool.

Gevaarlijke trucjes in de sportschool met Marijn Kuipers

Marijn Kuipers is niet opeens een hele knappe vrouw geworden. Daarvoor heeft ze natuurlijk eerst uren in de sportschool gestaan. En met flink resultaat. Want de knappe blondine ziet er beter uit dan menig andere presentatrice. Met haar gespierde lijf en lenige capriolen imponeert ze iedereen die ze tegenkomt. Marijn laat nu ook achter de schermen even zien hoe haar dag er aan toe gaat. Ze gaat op onderstaande video diep door de knieën. Dat ziet er niet alleen heel indrukwekkend uit, maar ook nog eens super verleidelijk, als je de zware gewichten even wegdenkt tenminste. De jongen achter haar heeft het nog veel zwaarder. Die moet geconcentreerd bezig blijven, terwijl Marijn voor hem door haar knieën gaat.

Lees ook: Foto: Marijn Kuipers zorgt met strakke sportlegging voor afleiding in sportschool

Dankzij sportschool bezoekjes is Marijn Kuipers een stuk leniger

Dankzij al haar bezoekjes aan de sportschool is MArijn Kuipers nu een stuk leniger. Meestal krijg je daar als haar volger niet zoveel van te zien, maar speciaal voor haar tripje naar Parijs, waar ze nu verblijft, maakt Marijn een video waarin je exact kan zien hoe lenig ze is. Ze gooit zonder hulp en moeite haar been helemaal omhoog. En daar moet ze vervolgens zelf ook wel een beetje om lachen. Marijn is dus vrij lenig. En als ze haar been al zo hoog kan gooien op een perron, denk je dan maar eens in waar ze nog meer allemaal van dit soort spannende trucjes uit kan halen. Een avondje met Marijn wringt je dus in bochten en hoeken die je nog nooit uitgeprobeerd hebt. Misschien dat Marijn in Parijs wel een Franse jongen aan de haak slaat om deze lenige pose mee te kunnen oefenen.

De avonturen van Marijn in Parijs

Parijs is een ongelooflijk mooie stad, maar dankzij Marijn is het nog net een stukje leuker geworden. Wie wil er nou naar de Eiffeltoren kijken als hij ook de hele dag naar MArijn kan turen? De komende tijd zullen er veel foto’s online komen van Marijn in Parijs en dat is natuurlijk absoluut het kijken waard. Houd Marijn haar Instagram pagina dus in de gaten, want daar gaan erg leuke dingen op gebeuren binnenkort.

Marijn plaatst wel vaker spannende content op Instagram

De knappe blondine is niet vies van een spannende foto of twee. Ze plaatst met enige regelmaat de meest leuke plaatjes op haar Instagram. Als volger wordt je dus regelmatig beloond door Marijn voor het online supporten van haar social media kanalen. Wat Marijn zo onderscheidend maakt ten opzichte van al die andere knappe blondines op Instagram? Dat het er in ieder geval op lijkt dat Marijn ondanks haar populariteit heel erg gewoon is gebleven. En dat wordt door haar volgers ontzettend gewaardeerd, De blondine heeft geen blad voor de mond en laat zich niet zomaar voor een karretje spannen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...