Video: Geraldine Kemper onthult gênant weetje over haar afkomst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper deelt een onsmakelijk feitje met haar vriendin Gwen van Poorten. Gwen hapt naar adem als ze het hoort!

Geraldine Kemper heeft samen met Gwen van Poorten een podcast. De podcast heet de Grote Vooroordelen Show. Hier bespreken ze elke week een in de maatschappij vastgeroest vooroordeel. Daaromheen babbelen ze ook gewoon gezellig over hun privéleven. Tijdens deze podcast onthult Geraldine een gênant weetje dat met haar afkomst te maken heeft…

Geraldine Kemper laat Gwen van Poorten naar adem happen

Tijdens de podcast komen er met regelmaat gênante en grappige onthullingen naar boven. Deze keer komt Geraldine Kemper met een gênant weetje over haar afkomst. Wanneer ze dit tijdens de podcast zegt laat ze Gwen van Poorten sprakeloos. Die weet even niet meer wat ze moet zeggen en wat ze er van moet vinden. Geraldine komt uit Volendam waar vele families dezelfde achternaam hebben. Om ze uit elkaar te halen krijgen alle families een bijnaam. Wanneer de knappe blondine de familie bijnaam aan Gwen van Poorten verteld kijkt ze haar verbaasd aan. De bijnaam van de familie is namelijk Kwakmannenfamilie van de Ballap. Wanneer ze dit verteld treed er eerst een verbaasde blik op en daarna een flinke lach bij Gwen. De knappe brunette snapt er helemaal niks van en begrijpt de hele bijnaam niet, net zoals vele volgers die de podcast beluisteren. Wanneer je net als Gwen van Poorten gaat doordenken is de bijnaam enorm hilarisch. Geraldine Kemper lijkt in ieder geval erg trots op de bijnaam!

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper gaat voor perfect plaatje in extreem kort topje
Geraldine Kemper is klaar voor nieuw seizoen Big Brother

Het nieuwe seizoen van Big Brother is weer begonnen. Geraldine Kemper gaat bij dit nieuwe seizoen als presentatrice aan de gang. Met een open topje laat ze weten helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Haar parels zijn door dit open topje goed zichtbaar. Haar bovenlichaam is voor een groot deel onbedekt wat het erg verleidelijk maakt. Ondanks haar open topje hebben toch vele volgers meer oog voor het programma. Als de prachtige presentatrice volgende keer nog meer wil opvallen, dan weet ze wat haar te doen staat!
Geraldine Kemper houdt van bordspelletjes

Samen met vrienden en familie heeft Geraldine Kemper een spelletjes avond. Lekker ouderwets gezellig de telefoon weg en genieten van een paar leuke bordspellen. Bij zo’n ouderwets avondje hoort natuurlijk ook een lekker gerecht. De knappe blondine heeft daarom scones gemaakt. Naast dat ze er natuurlijk prachtig uitziet kan ze ook nog eens goed koken. Wat wil je nog meer in een vrouw zien. Kijk hieronder voor de heerlijk zelfgemaakte scones.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!