Video: Geraldine Kemper laat zich in verlaten kleedkamer filmen en speelt met ballen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Presentatrice Geraldine Kemper laat zichzelf helemaal zien in verlaten kleedkamer. Maar wat doet ze opeens met die ballen?

Onze prachtige presentatrice Geraldine Kemper plaatst op haar Instagram account een video waar ze de nieuwe collectie van Stronger draagt. Maar ze doet dat dan wel in een verlaten kleedkamer. Ook zien we hoe ze zich aan- en uitkleed en hoe ze met een paar ballen speelt! Het is duidelijk, ze maakt haar volgers enorm blij met deze beelden.

Geraldine Kemper is helemaal alleen met weinig bedekking

Onze mooie blondine, Geraldine Kemper laat zichzelf van top tot teen bekijken in een recent geplaatste video. Ze draagt namelijk in de video 2 verschillende setjes kleding die ze op beeld uit- en aantrekt terwijl ze in een verlaten kleedkamer staat! Dat vinden haar volgers heerlijk om naar te kijken. Zo geeft ze haar fans een goed kijk naar al haar vormen. En de blikken die ze de camera geeft… Daar krijgt iedereen het warm van! Maar we kunnen in de video ook bekijken hoe ze opeens allemaal tennisballen overal heen laat vliegen, dat hadden fans nooit zien aankomen. De video heeft door alle prachtige momenten enorm veel aandacht van haar fans gekregen, ze reageren ook massaal op het bericht met bijvoorbeeld: ”Wat heb je een lekker figuur!”, ”Gaan we een keertje potje tennissen?” en ”Lekker hoor!!” Fans heeft ze in ieder geval weer tevreden gemaakt met het filmpje! Klik snel hier om de video zelf te bekijken!

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper was deelnemer en presentatrice bij Expeditie Robinson

In 2013 heeft Geraldine Kemper meegedaan aan het bekende tv-programma Expeditie Robinson. Daar is ze tot de finale gekomen maar heeft ze jammer genoeg niet kunnen winnen! Maar ze is zeker niet vergeten na haar deelname aan het bekende tv-programma. In 2020 was Geraldine namelijk presentatrice bij het Videoland-programma ‘Expeditie Robinson: NL vs BE’ en in 2022 ook bij RTL4 Expeditie Robinson: All Stars. Dit heeft haar de kans gegeven om te presenteren bij grote en bekende programma’s, iets waar Geraldine natuurlijk erg trots op is! Haar volgers vinden het fijn om de presentatrice vaak te kunnen zien bij deze programma’s. Ze vinden het zeker nooit niet erg om de blondine veel te bekijken. Zeker niet als ze weer een fijn pakje heeft aangetrokken.

Geraldine Kemper

Presentatrice Geraldine Kemper verwent al haar fans graag

Hoewel de temperaturen buiten nog niet helemaal ideaal zijn, weet Geraldine Kemper alsnog haar fans flink te laten zweten! Dat kan ze erg goed door op haar Instagram prachtige kiekjes te plaatsen waar haar fans compleet van kunnen smelten. Haar volgers genieten van de leuke selfies, vakanties, en andere mooie foto’s en video’s die de presentatrice op haar sociale media kanalen zet. Met de prachtige foto’s en video’s zorgt de blondine er goed voor dat haar fans zich nooit hoeven te vervelen! Dat is dan ook iets wat de volgers van Geraldine erg lief vinden aan de presentatrice. De blondine kan in de ogen van haar fans eigenlijk al niet meer zoveel fout doen. Die smullen van elk mooi plaatje dat Geraldine online zet.

Meer zien van Geraldine Kemper? Dat kan op Instagram

De leuke blondine heeft nog veel meer mooie foto’s en video’s online staan. En daar kan je goed van genieten op haar Instagram account!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...