Video: Geraldine Kemper gaat helemaal los in superstrak sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is één met de natuur! Het is helaas iets te koud voor badkleding, maar in deze strakke broek vermaakt de blondine zich ook uitstekend op de camping!

In een superstrak sportbroekje heeft Geraldine Kemper de tijd van haar leven. Lekker in de buitenlucht gaat ze helemaal los!

Geraldine Kemper komt tot zichzelf in de natuur

De prachtige presentatrice is bezig met een activiteit die je rond deze tijd van het jaar weinig ziet. Met dit koude, grauwe weer buiten is dit niet wat bij de meeste op het verlanglijstje staat. De prachtige blondine is namelijk in de kou aan het kamperen. Ze heeft haar warme mutsje op, dus je weet wel hoe koud het buiten is. Om zichzelf toch een beetje op te warmen gooit ze haar lijf en ledematen even flink los. In een superstrak sportbroekje staat Geraldine Kemper zich helemaal suf te dansen. Wie de serie Friends heeft gekeken, weet wat de knappe blondine aan het doen is. Ze doet een personage uit de serie na die bekendstaat om haar ongecontroleerde bewegingen. Het levert hilarische beelden op. En met Geraldine Kemper in een superstrak broekje is het ook nog eens genieten geblazen!

Geraldine Kemper maakt er een smeerboel van

In een spannend jurkje heeft Geraldine zichzelf op de grond gegooid. Haar hele gezicht onder, maar de slierten blijven komen. Met haar hand brengt ze het steeds weer naar haar mond. Je kan wel stellen dat de knappe blondine nu wel een vieze dame is. Het spannende jurkje maakt gelukkig heel veel goeds. Dit jurkje heeft ze aan voor een fotoshoot waar ze mee bezig is. De fotoshoot is voor het programma het perfecte plaatje waar Geraldine Kemper aan mee doet. Voor de fotoshoot moet de prachtige blondine op de grond liggen en de spaghetti op een verleidelijk wijze naar haar mond brengen. Haar hele mond zit onder de rode saus. Met haar blote handen pakt ze een grote hap spaghetti op die ze verleidelijk naar binnen gooit. Ze is niet alleen tijdens deze fotoshoot! Ze heeft haar zusje, Sophie Kemper, ingeschakeld om mee te doen. Je zou bijna denken dat het een tweeling is. Ook de volgers van Geraldine Kemper kunnen de twee zussen niet uit elkaar halen. Het zijn dan ook twee prachtdames.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper laat veel van zichzelf zien

De prachtige blondine heeft een heerlijk kort topje aan. Dit topje bedekt enorm weinig van Geraldine zelf. Haar buik is helemaal te zien en wat ziet ze er topfit uit! Haar volgers zijn ook door het dolle heen en genieten van het prachtige uitzicht. Naast dat ze een verleidelijk kort topje aan heeft, heeft Geraldine ook haar haar geverfd. Niet zoals de meeste vrouwen gewoon iets blonder. Nee daar doet de knappe presentatrice niet aan mee. Ze heeft voor de kleur roze gekozen en haar volgers zijn er gek op. Het maakt niet uit welke kleur haren Geraldine Kemper heeft, ze blijft een prachtige vrouw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.