Video: Gaby Blaaser weet niet meer wat ze moet met deze gigantische rondingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Gaby Blaaser deelt goed nieuws met haar volgers, maar heeft hard tips nodig. Ze weet niet meer wat ze aan moet met deze enorme vormen!

Gaby Blaaser onthult geheim achter rondingen

Het zal de oplettende kijker niet ontgaan zijn dat Gaby Blaaser de laatste tijd veel in de media verschijnt. Of het nou nieuwssites of roddelkanalen zijn, Gaby is van de partij. Natuurlijk is dat ook niet zo gek wanneer je een prachtige influencer bent die haar lijf vaak zonder kleding op het internet laat zien. Deze keer zit er toch wel wat meer achter dan alleen dat. Haar is de laatste tijd aan het groeien. Gaby kondigt namelijk kort geleden aan dat ze zwanger is!

Het mooiste foutje van Gaby Blaaser

Ze heeft er ontzettend veel zin in om mama te worden. Het is echter niet gepland, maar een foutje geweest. Dat lijkt haar én haar nieuwe vriend niets te schelen. Ondanks dat ze nog maar kort bij elkaar zijn, deelt Gaby een video waarin het in ieder geval lijkt alsof de twee ontzettend gelukkig zijn samen. Hopelijk blijft dat zo gedurende de zwangerschap en groeit het kindje op in een fijne en liefdevolle omgeving! In het bijschrift van de video zet ze: “Het beste ongelukje dat ons ooit is overkomen!”
De volgers van Gaby Blaaser mogen advies geven

Gaby krijgt een kind en de vragen beginnen toch bij haar op te lopen. Ze pakt haar telefoon erbij en begint te filmen. Ze vertelt dat ze er heel veel zin in heeft om een kindje te krijgen en dat ze niet kan wachten tot het grote avontuur écht begint, maar voordat ze daarmee start, heeft ze wat van haar volgers nodig. Ze vraagt wanhopig aan haar volgers of ze tips hebben voor kleding. De rondingen beginnen bij Gaby al flink te showen en ze vertelt dat ze nu al niet meer in haar broeken past. Ze vraagt om broeken waar ze een beetje in kan groeien én die een beetje stylish zijn. Als influencer moet je er natuurlijk ook goed uit blijven zien wanneer je zwanger bent.

Vriend van Gaby Blaaser lijkt niet zuiver

Het gaat viral over alle sociale media. De vriend van Gaby Blaaser zou niet heel loyaal zijn. Dat vertelt juicekoningin Yvonne Coldeweijer een tijdje terug op haar Instagram. Robin, de vriend van Gaby, zou voorheen al contact hebben met een meisje. Hij zou met haar op vakantie gaan, maar laat ineens niks meer van zich horen. Even later blijkt dat hij met Gaby op vakantie is en dat de twee een kersverse relatie hebben. Tegen de tijd dat hij weer thuis was, zou hij, tijdens zijn relatie met Gaby, nog steeds contact hebben met dat meisje van eerst. Het zijn roddels en er is nog niks bevestigd, maar misschien moet je een beetje oppassen, Gaby!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.