Video: Froukje de Both verwent Jim Bakkum op haar knieƫn in de keuken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Froukje de Both is een ontzettend lieve vrouw. Zo lief zelfs, dat ze haar gast, Jim Bakkum, even goed weet te verwennen… Ze was toch zo gelukkig met haar vriend?

Froukje de Both zakt door haar knieƫn voor Jim Bakkum in de keuken

Froukje de Both zien we veel op televisie. Vooral in het programmaĀ Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven opĀ RTL. Je zou bijna denken dat ze in het schermpje leeft, maar natuurlijk heeft de blondine ook nog een leventje buiten haar televisie carriĆØre om. Hoe ze het doet, weten we niet, maar de presentatrice weet haar werk, sociale media, lifestylecoach carriĆØre, gezin Ć©n haar sociale leven allemaal te jongleren alsof het niets is. In een video die ze onlangs op haar verhaal plaatste is te zien dat Jim Bakkum, zanger en een vriend van Froukje, bij haar op bezoek is gekomen om eens lekker verwent te worden door de blondine. Ze gaat namelijk voor hem koken. Tenminste, daar lijkt het op. Jim filmt Froukje terwijl ze op haar hurken voor de oven zit, want wat heeft ze voor hem gemaakt? Juist! Kant-en-klare lasagne. Als tekst heeft Jim bij de video gezet: “Heerlijk gegeten hoor, Froukje.” Waarop Froukje reageert: Ja, ik weet wel hoe ik mijn gasten moet verwennen hoor, haha.”

Froukje de Both gooit wild haar haren omhoog

Froukje heeft de afgelopen tijd eventjes van de heerlijke CuraƧaose zon mogen genieten. Samen met haar dochter Emma en haar vriend Jordy heeft ze een heerlijke tijd gehad daar. Dat blijkt wel uit de video’s die Froukje op haar sociale media heeft gedeeld met haar volgers en fans. De video start met Emma in het water die de camera vraagt om haar te volgen. Vervolgens neemt Froukje een duik in het water en zien we een shot van Froukje en Emma in een deuropening. Er komen heel wat verschillende shots voorbij, maar de beste is toch wel het shot nadat je een filmpje ziet van Emma en Jordy die samen dansen, wat overigens ook echt megaleuk is om te zien! Er komt een filmpje voorbij van Froukje die in slow motion haar natte haar naar achteren gooit. Met het heldere blauwe water, de prachtige achtergrond Ć©n de mooie lach van de blondine is het een geweldig shot.
Froukje de Both wordt nat van boer Tom

Froukje de Both heeft een video in haar Instagram verhaal gezet van boer Tom. Tom is de tuinman van het programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven en is dus ook regelmatig bij de opnames van Froukje in de keuken. Waarschijnlijk was Tom zijn plantjes water aan het geven met een plantenspuit en bedacht hij dat zo’n ding eigenlijk best ver kan sproeien. Hij besloot het uit te proberen op Froukje die op haar beurt al lachend zegt dat hij er mee moet stoppen. Wat leuk om te zien dat het er op de set zo gezellig aan toe gaat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- Ć©n achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!