Video: Fresia Cousiño Arias krijgt het benauwd van Ajax-spits Brian Brobbey

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia Cousiño Arias werd door Ajax-aanvaller Brian Brobbey in een lastige positie gebracht. Ineens moest ze precies zeggen wat ze van de jonge spits vindt. Wat ze zei was een flinke tegenvaller voor de voetballer…

Fresia Cousiño Arias kreeg na de laatste wedstrijd van het seizoen Ajax-spits Brian Brobbey voor haar microfoon. Dat interview liep niet bepaald van een leien dakje. Sterker nog, de verslaggeefster met Peruaanse roots moest zich door een redelijk vreemd gesprek worstelen, waarin ze ook zelf nog bevraagd werd! Daar had Fresia duidelijk niet op gerekend. De voetballer had duidelijk meer verwacht van Fresia!

Fresia heeft vreemd interview met Brobbey

Normaal gesproken weet Fresia precies wat ze wilt tijdens een interview. Zij stelt de vragen en dankzij haar goede voorbereiding komt ze nooit voor verrassingen te staan. Toch kaatste Brian Brobbey de vraag van Fresia op zodanige wijze terug, dat Fresia even niet wist wat ze moest zeggen. Fresia vroeg hem welk cijfer hij z’n eigen seizoen zou geven. Brobbey antwoordde met 7, en vroeg direct aan Fresia wat zij aan hem zou geven. Fresia kreeg het duidelijk even benauwd van die vraag, maar schakelde snel en gaf de spits een erg behoorlijke 7,5. Je zou denken dat Brobbey blij werd van dat compliment. Hoewel hij zichzelf nog laag inschatte, vond hij dat Fresia wel iets meer waardering mocht tonen!

ESPN-presentatrice geeft te laag cijfer

Brobbey ziet het cijfer van Fresia eerder als een belediging en vindt haar eindoordeel te streng. Helemaal soepel loopt het gesprek tussen aanvaller en jurylid Fresia niet.  Bovendien lijkt de altijd zo zekere presentatrice niet helemaal op d’r gemak tijdens dit gekke gesprek. Het is namelijk erg moeilijk om in te schatten of Brobbey bloedserieus is, een geintje uithaalt, of een soort ultieme flirtpoging doet. 

Fresia gaat hele selectie af

Het levert wel leuke tv op, deze ongemakkelijke momenten met Fresia. Ze lacht alle ongemak weg, maar de spanning blijft hangen. Het was meteen ook verreweg het meest spannende moment rond de betekenisloze wedstrijd van Ajax tegen Vitesse. naar de niet zo spannende wedstrijd van Ajax. Het was dus aan Fresia om toch nog een beetje entertainment te brengen met haar interviews. Zo werkte ze ook een leuk interviewtje af met de trainer Erik ten Hag, maar wist ze ook Ajax-verdediger Tagliafico een aantal leuke uitspraken te ontlokken. Wie het geduld had om te blijven zitten tot ná het fluitsignaal, heeft dankzij Fresia toch nog een leuke middag gehad!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!