Video: Fresia Cousiño Arias krijgt het benauwd van Ajax-spits Brian Brobbey

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia Cousiño Arias werd door Ajax-aanvaller Brian Brobbey in een lastige positie gebracht. Ineens moest ze precies zeggen wat ze van de jonge spits vindt. Wat ze zei was een flinke tegenvaller voor de voetballer…

Fresia Cousiño Arias kreeg na de laatste wedstrijd van het seizoen Ajax-spits Brian Brobbey voor haar microfoon. Dat interview liep niet bepaald van een leien dakje. Sterker nog, de verslaggeefster met Peruaanse roots moest zich door een redelijk vreemd gesprek worstelen, waarin ze ook zelf nog bevraagd werd! Daar had Fresia duidelijk niet op gerekend. De voetballer had duidelijk meer verwacht van Fresia!

Fresia heeft vreemd interview met Brobbey

Normaal gesproken weet Fresia precies wat ze wilt tijdens een interview. Zij stelt de vragen en dankzij haar goede voorbereiding komt ze nooit voor verrassingen te staan. Toch kaatste Brian Brobbey de vraag van Fresia op zodanige wijze terug, dat Fresia even niet wist wat ze moest zeggen. Fresia vroeg hem welk cijfer hij z’n eigen seizoen zou geven. Brobbey antwoordde met 7, en vroeg direct aan Fresia wat zij aan hem zou geven. Fresia kreeg het duidelijk even benauwd van die vraag, maar schakelde snel en gaf de spits een erg behoorlijke 7,5. Je zou denken dat Brobbey blij werd van dat compliment. Hoewel hij zichzelf nog laag inschatte, vond hij dat Fresia wel iets meer waardering mocht tonen!

ESPN-presentatrice geeft te laag cijfer

Brobbey ziet het cijfer van Fresia eerder als een belediging en vindt haar eindoordeel te streng. Helemaal soepel loopt het gesprek tussen aanvaller en jurylid Fresia niet.  Bovendien lijkt de altijd zo zekere presentatrice niet helemaal op d’r gemak tijdens dit gekke gesprek. Het is namelijk erg moeilijk om in te schatten of Brobbey bloedserieus is, een geintje uithaalt, of een soort ultieme flirtpoging doet. 

Fresia gaat hele selectie af

Het levert wel leuke tv op, deze ongemakkelijke momenten met Fresia. Ze lacht alle ongemak weg, maar de spanning blijft hangen. Het was meteen ook verreweg het meest spannende moment rond de betekenisloze wedstrijd van Ajax tegen Vitesse. naar de niet zo spannende wedstrijd van Ajax. Het was dus aan Fresia om toch nog een beetje entertainment te brengen met haar interviews. Zo werkte ze ook een leuk interviewtje af met de trainer Erik ten Hag, maar wist ze ook Ajax-verdediger Tagliafico een aantal leuke uitspraken te ontlokken. Wie het geduld had om te blijven zitten tot ná het fluitsignaal, heeft dankzij Fresia toch nog een leuke middag gehad!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!