Video: Frank Dane spuit genietende 538-collega helemaal onder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Frank Dane, de bekende radio dj van Radio 538, heeft een wel heel bijzonder filmpje online gezet waarop hij een collega helemaal onderspuit!

De jolige radio dj Frank Dane heeft een video op het internet geplaatst, waarin te zien is hoe hij een collega helemaal onderspuit. Of iedereen daar nu even blij mee is, dat is maar de vraag. Frank’s collega Jelte heeft er namelijk wel het een en ander over te zeggen. Maar dat kan ook komen omdat Jelte de persoon is die door Frank wordt ondergespoten. En dat doet Frank met een spray tan, het alternatief voor in de zon liggen. Beide heren hebben met een spray tan eigenlijk nul ervaring en dus moest het een keer uitgeprobeerd worden. Gelukkig kunnen ze er allebei nog om lachen.

Lees ook: Beeldschone Morfydd Clark (Galadriel) is grootste hoogtepunt van LOTR Rings of Power

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frank Dane (@frankdane538)

Frank Dane spuit jelte helemaal onder

Het kost beide heren best wel even wat moeite om hun lach in te houden tijdens de ludieke actie. Ze hebben een tentje opgezet om te zorgen dat de studio niet te vies wordt van hun fratsen. Frank laat nog bijna van het lachen het apparaat waarmee hij Jelte een slag bruiner moet maken uit zijn handen vallen. Maar uiteindelijk kwam het allemaal goed. De heren hebben weer mooie content gemaakt voor hun programma. Daarmee zijn zij en hun volgers helemaal gelukkig. Frank is sowieso wel van de ludieke acties, dus dit was er weer eentje om aan de lijst te kunnen toevoegen. Ook Jelte was er erg blij mee. Die was al even niet op vakantie geweest en voelt zich toch langzamerhand een beetje te bleek worden. Maar nu zal je daar niemand meer over horen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frank Dane (@frankdane538)

Ook Frank zelf kan er wat van met de make-up

Frank is zelf ook niet de moeilijkste als het om gekkigheid aankomt. Met de zelfbruiner was Jelte misschien het slachtoffer, maar eerder liet Frank zich al opmaken als een echte drag queen. En die look zag er op zijn zachtst gezegd ‘bijzonder’ uit. Frank kon er zelf wel om lachen en dus gingen de foto’s rechtstreeks online, zodat zijn volgers ook mee konden genieten. Frank voelde zich buitengewoon comfortabel in zijn aparte kleding en clownsmake-up. Maar het leverde wel een goed resultaat op en dat is waar Frank altijd voor gaat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelte van der Goot (@jeltevdg)

Achter elke grote man, staat een veel kleiner team

Frank kan natuurlijk niet al die gekke fratsen uithalen zonder de hulp van zijn team. Het team van Frank staat elke dag klaar om samen met hem een fantastische show neer te zetten. Je zou ze groots kunnen noemen, maar dat gaat niet op, aangezien Frank er qua lengte ver bovenuit steekt en de rest veel dichter bij de grond zit. Elke groepsfoto wordt daarom wel automatisch een beetje de grote Frank Dane show. Maar dat zal de radio dj helemaal niet erg vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...