Video: Fajah Lourens ramt onschuldige man van fiets

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens heeft de laatste maanden al flinke kritiek over zich heen gekregen en nu trapt ze ook nog een man van zijn fiets af. 

Het wil Fajah Lourens maar niet lukken om van haar slechte imago af te komen. Om de een of andere reden blijven mensen haar niet zo mogen. En dat terwijl de bloedmooie vrouw echt ontzettend aardig kan zijn. Ze is rustig en heeft over het algemeen het beste met de mensen voor. Maar nu duikt er opeens een video op waarin Fajah iemand van zijn fiets trapt. En die beelden liegen er niet om. Al blijkt het wel om een vooropgezette stunt te gaan.

Lees ook: Fajah Lourens deelt flexibele foto in fitness-outfit
Fajah zet op video haar beste beentje voor

Met een harde aanloop trapt Fajah hard tegen een voetbal die vervolgens een man volledig van zijn fiets af trapt. Dat klinkt misschien schokkend, maar het is allemaal een beetje grappig bedoeld. Het is vrij duidelijk dat de video in scene is gezet, en de man in kwestie lijkt maar al te blij om even met Fajah te mogen praten. Daarvoor wilt hij best van zijn fiets geschoten worden. Dat is geen enkel probleem. Fajah zet daarom haar beste beentje voor en doet haar uiterste best om de onschuldige man van zijn fiets te schieten. En dat lukt de prachtige brunette best heel erg goed. Al die training van de afgelopen jaren heeft dan toch nog een beetje zin gehad, want Fajah heeft een flinke kracht achter haar benen zitten. Je moet dus absoluut geen ruzie krijgen met Fajah, want anders weet ze nog wel iets waar ze tegenaan kan trappen.

Fajah is op foto zonder implantaten misschien nog wel mooier dan ooit

Recent heeft Fajah haar implantaten laten verwijderen en dat zorgde natuurlijk voor een hoop commotie. Want als het om implantaten gaat, dan kan je het eigenlijk nooit goed doen. Maar gelukkig is Fajah zelf heel erg blij met de verandering. En eerlijk is eerlijk, het ziet er wel een stuk beter uit nu. Natuurlijk is vrijwel altijd mooier dan met een groot stuk siliconen in je . Er zijn maar weinig vrouwen die dat echt goed kunnen hebben zonder dat het er heel erg nep uit gaat zien. Bij Fajah was het niet anders. Maar inmiddels zijn haar meiden weer puur natuur.
Fajah werkt nog altijd hard aan zichzelf

Zelfs met haar knappe en na de verwijdering van haar implantaten, is Fajah nog steeds hard aan zichzelf aan het werk. Fajah is het bewijs dat je nooit te oud bent om aan jezelf te werken. Zolang je een doel in je hoofd hebt en genoeg doorzettingsvermogen bent, dan ben je nooit te oud om aan jezelf te werken. Fajah probeert elke dag een iets betere versie van zichzelf te zijn en dat is indrukwekkend te noemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.