Video: Fajah Lourens friemelt aan kerstman in superkort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is bijna kerst! Dat betekent voor Fajah Lourens dat ze haar kerstmannetje weer lekker mag gaan verwennen…

Fajah Lourens draagt megakort jurkje bij bezoek aan kerstman

De prachtige Fajah Lourens staat helemaal in de spotlight sinds ze haar voorgevel heeft laten verkleinen. Daarnaast is ze super succesvol. Ze is sportvrouw, model, heeft een eigen merk én is ook nog eens dj. Daarbij is ze natuurlijk ook al moeder én de knapste oma ooit! Dat betekent dat het druk wordt voor Fajah tijdens de kerst. Naast dat ze haar familie gaat voorzien van een prachtige kerst, moet ze ook nog haar kerstmannetje gaan verwennen. Dat blijkt wel uit een video die ze onlangs in haar Instagram verhaal heeft gezet. In de video wordt Fajah Lourens van achteren gefilmd. Ze heeft een ontzettend kort, zwart jurkje aan waar haar rondingen héél goed in te zien zijn. Ze is bezig met het dichtmaken van de jas van een verkleedde kerstman. Wie het is, weten we niet, maar hij lijkt ervan te genieten dan Fajah lekker met hem aan het friemelen is. De enige tekst die Fajah bij de video heeft gezet is: “Love” met een groot hartje erbij.

Fajah Lourens steekt tong uit en gooit achterkant ver omhoog

Zoals je misschien al wel weet is het merk Killerbody van de prachtige Fajah Lourens. De naam heeft meerdere producten, namelijk een magazine, kleding en ook voedsel. Fajah heeft een lekkere proteïne reep ontwikkeld voor sportende en/of lijnende mensen. Het is een gezonde reep met weinig suiker die in verschillende smaken verkrijgbaar is in verschillende supermarkten. Zo ligt de reep al in de Jumbo, Albert Heijn, Hoogvliet en de Spar. Onlangs plaatste Fajah een foto op haar Instagram waarbij ze haar repen promoot. De foto is van drie verschillende smaken naast elkaar. Daarnaast staat de brunette zelf door haar knieën gezakt, haar achterkant omhoog en haar tong naar buiten. Het ziet er grappig uit, maar tegelijkertijd ook erg verleidelijk! De drie smaken die ze promoot zijn: Chocolate Brownie, Lemon Cheesecake en Cookies & Cream. Er staat ook bij dat één reep maar 1,3 gram suiker bevat. Lekker bezig Fajah! De reacties over de pose van het model zijn erg verschillend. De een snapt er helemaal niks van en vindt het maar raar, de ander moet er juist hard om lachen. Wij vinden dit helemaal geweldig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Fajah Lourens kruipt dicht tegen vriendinnen aan in buitenland

De beeldschone Fajah Lourens is een heerlijk uitzicht om naar te kijken. Soort zoekt soort, dus de knappe Fajah heeft ook hele knappe vriendinnen. De hele groep prachtige vrouwen is laatst met z’n allen op vakantie geweest. Samen met vier vriendinnen is Fajah naar Marrakech geweest. Daarvan plaatst ze een aantal foto’s op haar Instagram. Op één van die foto’s zitten ze alle vijf gezellig dicht tegen elkaar op de bank. Ze zijn aan het genieten van de zon op het strand van Marokko. Eén van die vriendinnen heeft ook nog eens een hartstikke strak jurkje aan waar haar rondingen perfect in uitkomen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!