Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijdens de opnames voor de film Black Lotus gaat het helemaal mis… Rico Verhoeven trapt stuntman zó hard dat hij nauwelijks meer kan opstaan!

Rico Verhoeven laat traptechniek zien voor film Black Lotus

Dat Rico Verhoeven kan trappen, zien we ook weer terug in een voorproefje van de aankomende film Black Lotus, waarin Rico een stuntman keihard omver trapt. Gelukkig dat wij niet in de schoenen staan van die stuntman, want wát trapt Rico hard. De stuntman, die van geluk mag spreken dat hij niet doormidden getrapt is, belandt vol tegen een auto aan en kan nauwelijks meer opstaan.

Lees ook: Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

Actiefilm Black Lotus met Rico Verhoeven

“Black Lotus” is een nieuwe film die zich afspeelt in een toekomst waarin mensen en technologie nauw met elkaar verweven zijn. Het verhaal volgt een moeder die op zoek is naar haar verdwenen dochter in een wereld die beheerst wordt door machtige bedrijven en corrupte regeringen. De film is geregisseerd door beroemde regisseur Wally Pfister en bevat een indrukwekkende cast. Waaronder Kate Mara, Juliette Binoche en Nick Offerman. Het script is geschreven door Aaron Ryder. Hij heeft een unieke visie op de toekomst van de technologie en de samenleving.

De film heeft indrukwekkende visuele effecten, met veel aandacht voor detail en een futuristische sfeer. Het verhaal is spannend en vol verrassende wendingen, en laat zien hoe ver mensen bereid zijn te gaan om hun geliefden te beschermen en te redden. “Black Lotus” is een perfecte film voor fans van sciencefiction en actie, en biedt ook diepere thema’s over moederschap, technologie en menselijke normen en waarden.
Rico Verhoeven houdt privé en werk gescheiden

Kortgeleden heeft Rico een nieuwe vriendin aan de haak geslagen en het stelletje is ongelooflijk gelukkig met elkaar. We zien vriendin Naomy van Beem gelukkig regelmatig langskomen op zijn Instagramkanaal, maar om zijn privé leven en zijn carrière toch een beetje gescheiden te houden zijn z’n kinderen bijna niet te bekennen op het fotoplatform. Dat is iets waar Rico veel waarde aan hecht. Toevallig deelde hij onlangs toch één foto van zijn dochter, waarbij hij Jazzy feliciteert met haar verjaardag! Dit is dus voor Rico kennende erg ongebruikelijk.

Kickbokskampioen Rico Verhoeven

Kickbokskampioen Rico Verhoeven wordt beschouwd als een van de beste heavyweights in de wereld. Met Rico’s indrukwekkende staat van dienst en zijn fysieke kracht staat hij bekend om harde en precieze trappen die hij toepast tijdens zijn gevechten. Hij heeft er al vele titels en onderscheidingen mee gewonnen, en is een gevierde held in de kickboks- en vechtsportgemeenschap. Zijn harde trappen zijn niet alleen indrukwekkend om te zien, ze zijn ook zeer effectief in het beëindigen van zijn wedstrijden. Rico’s technische vaardigheden en zijn vastberadenheid hebben hem geholpen om zijn tegenstanders in de ring te overwinnen en zijn plaats als een van de beste heavyweights te versterken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.