Video: Enthousiaste Nikkie Plessen trekt superlaag shirtje van haar lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Modeontwerpster, actrice, model en presentatrice Nikkie Plessen laat haar volgers schrikken met een video waarin ze haar kleding van haar lijf trekt.

Nikkie Plessen trekt hard aan laagste shirtje ooit

Nikkie Plessen is een ontzettend succesvolle vrouw. Ze is presentatrice bij RTL, is online editor bij Vogue en heeft haar eigen kleding- en make-upmerk, NIKKIE. Het gaat dus hartstikke goed met de blondine. Daarbij is ze ook nog eens lekker actief op haar Instagram. Er staan vooral promoties naar haar kleding- en make-uplijn. Onlangs plaatste ze weer een video op haar Instagram tijdlijn waarbij ze vertelt dat ze een fotoshoot had om reclame te maken voor haar eigen kleding. Deze video is nog onschuldig, maar ze zette ook een aantal video’s op haar verhaal. In al die video’s draagt ze een heel laag, zwart, fluwelen, off-the-shoulder topje van haar eigen merk NIKKIE. Één van de video’s valt het meest op. Ze vertelt hoe rekbaar het topje is, maar dit doet ze op een eigenaardige manier. Ze trekt namelijk best hard aan de hals van het shirtje. Het shirtje blijft goed zitten en blijkt dus inderdaad van goede kwaliteit.

Nikkie Plessen heeft hekel aan vissen

De blonde televisiepresentatrice is ontzettend druk met haar eigen bedrijfje NBRANDS. Haar Instagram staat bijna alleen nog maar vol met promotiefilmpjes van haar eigen kleding, make-up en andere producten zoals kaarsen, geurtjes en geurstokjes. Onlangs plaatste ze een korte recap video van een fotoshoot van haar merk NIKKIE. In de video komen verschillende modellen voorbij die het product van Nikkie aanprijzen, zo ook Nikkie zelf. Op een gegeven moment zie je de blondine een fles champagne opentrekken. Het lijkt mis te gaan, maar gaat op het laatste moment gelukkig toch goed. Het volgende shot is van de kurk in het water. Dit betekent dus dat de kurk in de rivier is beland en het lijkt erop dat deze niet is opgeraapt en weggegooid. Nu maar hopen dat er geen vis in die kurk stikt…
Nikkie Plessen harig op hele gekke plekken

Naast haar eigen bedrijf, is Nikkie Plessen natuurlijk ook hartstikke druk met haar carrière als presentatrice voor RTL. Daarnaast is ze ook nog eens vaak te zien bij RTL Boulevard met verschillende kritieken en adviezen over mode en accessoires. Onlangs plaatste ze weer een aantal foto’s en video’s in haar Instagram verhaal waarin ze hint naar haar verschijning bij RTL Boulevard. Vlak daarvoor plaatst ze een video van zichzelf in de spiegel waarin ze één van haar eigen jurkjes draagt. Het is een heel kort jurkje met aan alle uiteinden een flinke pluk haar. Het is een zwart jurkje en het staat haar prachtig. Om de look af te maken, heeft ze er glimmende, zwarte hakken onder aangetrokken. Wat een geweldige look weer, Nikkie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!