Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden…

Emma Wortelboer heeft een kapotte neus

Recentelijk heeft Emma Wortelboer een schokkende video gedeeld met haar Instagram volgers in haar verhaal. In deze video laat ze weten dat ze de dag ervoor een bal op haar neus gekregen heeft en dat het nu blauw is. Je moet goed kijken, maar rond de binnenkant van haar ogen, waar ze ook op inzoomt, zie je wel dat er wat blauwe plekken zitten. Ze kijkt erg sip in de camera. Het zal dus nog wel zeer doen. Sterker nog, het lijkt net of ze elk moment in tranen kan uitbarsten.

Emma Wortelboer zet weer verleidelijke foto online

Een tijdje geleden zette Emma Wortelboer wel een hele spannende foto op haar sociale media. Dit is voor Emma niks nieuws. Het is intussen wel bekend dat Emma namelijk helemaal niet bang is om haar lichaam te laten zien aan de hele wereld. Deze keer maakte ze een spiegel selfie in zeer onthullende zwemkleding. Uit deze foto blijkt dat de kleur groen heel goed gepaard gaat met haar oog-, haar- en huidskleur. Wat een heerlijke foto weer, Emma!

Emma Wortelboer lest de dorst met zonnige outfit

Afgelopen zomer heeft Emma Wortelboer op en top genoten van de zon in Cuba. Ze plaatste hiervan dan ook een paar foto’s op haar sociale media. De foto’s zijn allemaal in zwart wit en lijken net of ze met een hele oude camera gemaakt zijn. Op de tweede slide wordt Emma van onderen gefotografeerd terwijl ze in haar zwemkleding, die niks aan de verbeelding overlaat, een flesje water aan de camera aanbied. Op de achtergrond zie je een aantal palmbomen en het is net of je als kijker ook even meegeniet van het vakantiegevoel. Ook haar fans lijken het leuk te vinden dat Emma Wortelboer heerlijk geniet in het zonnetje van Cuba.

Emma Wortelboer balanceert stoel op rondingen

Een foto die Emma Wortelboer onlangs in haar Instagram verhaal plaatste, ziet er wel heel gek uit. Op het eerste gezicht snap je niet zo goed wat er gaande is op dit kiekje, maar als je wat beter kijkt, zie je dat Emma een stoel balanceert op haar vrouwelijke rondingen. Dat terwijl ze haar haar omhoog houdt met haar beide handen. De gehele foto is ook te zien op haar Instagram pagina. Deze had ze een tijdje geleden al geplaatst. Het kiekje schreeuwt kunst en creativiteit, maar blijft een beetje gek om naar te kijken. In een eerdere post is een foto te zien van dezelfde fotoshoot. Deze onthult ook wel veel van het lichaam van Emma Wortelboer. Ten eerste heeft ze geen topje aan, maar houdt ze alleen haar hand voor de ‘gevoelige onderdelen’. Ten tweede kun je zo haar rokje inkijken. Ze zit namelijk op de grond met haar benen wijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Welmoed Sijtsma gaat op de foto met kromme staf van collega

Welmoed Sijtsma is klaar met haar onderzoek naar de nepvideo, maar verveelt zich nu al. Ze besluit dicht tegen een collega aan te kruipen en is gefascineerd door zijn grote, kromme staf.

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!