Video: Emma Heesters slaat wartaal uit na relatieproblemen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters weet alle Nederlanders in te pakken met haar stem. Vreemdgaande vriend Wesley Hoedt lijkt echter uitgekeken op de blondine. Emma zingt de relatieperikelen van zich af met moeilijk te begrijpen teksten…

Emma Heesters breekt door in India

De Nederlandse Emma Heesters heeft hier in het land al meerdere hits op haar naam staan. Onder andere ‘Loop Niet Weg’ (met Kriss Kross Amsterdam en Tino Martin), ‘Pa Olvidarte’ (met Rolf Sanchez) en ‘Waar Ga Je Heen’ zijn bekende nummers van of met Emma. Nu heeft Emma een nieuw nummertje op haar Instagram geplaatst waarop ze een cover zingt. Dit is niet zomaar een cover, het is namelijk een nummer uit een bekende Indiase film genaamd ‘Pushpa’. Dit is een actie/drama speelfilm. Het nummer uit de film heet ‘Oo Antava’ en is onder de inwoners van India enorm bekend. Emma Heesters zingt het nummer, dat een beetje zwoel klinkt, perfect en ook haar uitspraak lijkt goed. Er is niets van te verstaan, maar toch klinkt het lekker.
 Goed nieuws uit India

De video van Emma’s Instagram is volledig viral gegaan en is gerepost door een van de originele artiesten van het liedje. Daarmee heeft de blondine ook veel Indiase fans bereikt. De zangeres genaamd Samantha, die het bericht van Emma deelde, heeft 22,5 miljoen volgers(!). Dat maakt Emma in één klap veel bekender. Er is zelfs een artikel geschreven op India.com over de zangkunsten van de Nederlandse zangeres. De meningen zijn zeer positief: ze zingt het als een pro wordt er geschreven.

Outfit on point

Met al die bekendheid is het natuurlijk ook belangrijk om er goed uit te zien. In de gedeelde video draagt Emma een tweedelig rood pakje wat lijkt op een sportoutfit. Deze casual look vult ze aan met een opvallende jas met dierenprint erop. Haar zwartgelakte nagels maken de stoere outfit af. Een ander in het oog springend detail zijn haar lippen. Die lijken enorm in deze video omdat ze zoveel met haar mond beweegt tijdens het zingen. Het is moeilijk om de woorden goed uit te spreken, omdat het niet haar eigen taal is waarin ze zingt.

Lees ook: Emma Heesters lijkt met deze foto te verklappen dat ze zwanger is

Vriend Wesley van Emma Heesters zou niet braaf zijn geweest

Emma Heesters heeft zoals al langer bekend een relatie met voetballer Wesley Hoedt. Op sociale media lijkt tussen hen niets aan de hand te zijn, maar de roddelkanalen geloven anders. Zo heeft Juicechannel zijn twijfels geuit over hoe loyaal Wesley zou zijn naar zijn vriendin Emma toe. De voetballer zou namelijk volgens verschillende gelekte Instagramgesprekken met andere vrouwen flirten en zelfs aan hun voorstellen om af te spreken. Doordat Juicechannel dit deelde op Instagram kwamen er nog meer verhalen binnen over de ontrouwe Wesley.

De reactie van Emma op de roddels over Wesley Hoedt

Aan een ander juicekanaal genaamd Reality FBI, legt de zangeres uit hoe het zit. De gesprekken die Wesley zogenaamd met andere vrouwen zou hebben gevoerd worden volgens haar gephotoshopt. Dit gebeurd vaker volgens Emma en ook nu gaat het om nep gesprekken. Ze vindt het jammer dat anderen niet kunnen hebben dat het gewoon goed gaat tussen het stel. Hieronder de foto van het gesprek tussen Emma Heesters en het juicekanaal.

Reactie Emma Heesters op vreemdgaan van haar vriend

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.